Title of a News Article

Urfalı ismi sert bir dille eleştirdi!

Urfalı ismi sert bir dille eleştirdi!
banner206

Kongre öncesi başkanlık koltuğunda sayılı günleri kalan Galatasaray Kulüp Başkanı Mustafa Cengiz, Merkez Hakem Kurulu Başkanı eski FİFA kokartlı Urfalı hakem Serdar Tatlı'yı sert bir dille eleştirerek, babasıyla birlikte Dernek Kurucu olduğunu söyledi.

2020-2021 süper lig şampiyonu Beşiktaş oldu. Galatasaray Kulüp Başkanı Mustafa Cengiz, katıldığı bir spor programında flaş açıklamalarda bulundu.

Billong olayı çıktı mahrem olduğu için veremedik. Olay olduğunda 'ye başvurduk. TFF'den haber alan yayıncı kardeşimiz bunu flu da olsa açıkladı. Biz delilleriyle birlikte TFF'ye başvurduk. Bu aydınlatılmazsa uluslararası arenada takibini sürdüreceğimizi belirttik.

Ben hakkıyla şerefiyle yapıyorum dersen diğerleri haksız şerefsiz anlamı çıkar. Yapmayın. Herkes elinden geldiğince çalışıyor. Keşke teşvik ve primin şike sayılması kaldırılmasaydı. Ben bir şey yaptınız demiyorum. Ama kuşkularımız var. Bunu lütfen aklayın.  ve  bir şey yapmış olsa sevinmem. Üzülürüm. Ama biz temiziz.

Şike olayına  karışsa,  karışsa biz anında ihraç ederdik. Sen adımızı karaladın derdik. Ben yaptınız demiyorum ama öyle görünüyor.

"HATA YAPAN ORTAYA ÇIKSIN"

" camiasından özür dilerim. Beşiktaş'ın hakkı ve şerefiyle yürüdüğünü biliyorum. Beşiktaşlılar, Fenerbahçeliler yakın arkadaşım. Onların camiasına laf etmem. Yönetim hata yapıyorsa, ortaya çıksın."

"DUYGULARINI İŞİNE KARIŞTIRIRSAN OLMAZ"

Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Serdar Tatlı hakkında da konuşan Cengiz şunları söyledi;

"'ya çok güveniyordum. Urfa'da babasıyla birlikte  kurucusuymuş, ne bilebilirim. Daha iyi hatta, futbolla ilgileniyor. Ancak duyguları işin içine karıştırırsan olmaz. Biz öyle hissettik, atamalarda sıkıntı gördük ve istifasını istedik."

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2021, 11:28
YORUM EKLE
YORUMLAR
YUSUF 63
YUSUF 63 - 3 yıl Önce

URFADA BEŞİKTAŞLILAR DERNEĞİ YOK Kİ BU ADAM KAFAYI YEMİŞ İNAN :)

SIRADAKİ HABER

banner195