Şanlıurfaspor, ligde kalan 3 maçını da kazanıp ligde kalmak istiyor.

 

ABDÜSELAM YAVUZ

PT 1. Lig’de ligde kalma mücadelesi veren Şanlıurfaspor, ligin 32. Haftasında sahasında konuk edeceği Altınorduspor maçına sıkı bir şekilde hazırlanıyor. Kardemir Karabükspor mağlubiyeti ile morallerin bozulduğu Sarı-Yeşillilerde, Altınordu maçına 3 puan parolasıyla hazırlanılıyor. Ligde Altınordu, deplasmanda Elazığspor ve son maçta da evinde Adana Demir’le karşı karşıya gelecek olan Urfaspor, bu 3 maçı da kazanıp ligde kalmayı arzuluyor.

 

Altın; Hazırlıklarımız sürüyor

Teknik Direktör Erhan Altın, Urfastar’a yaptığı açıklamada, Altınorduspor ile oynayacakları maçın hazırlıklarını sürdürdüklerini belirterek, “Takımda moraller yerinde, futbolcularımıza güveniyoruz. Onlar da Altınordu maçından 3 puanla ayrılmayı hedefliyor ve zaten başka da şansımız yok tek hedefimiz 3 puan olacak. Taraftarlarımızın desteği ile Altınorduspor maçından galibiyetle ayrılıp kalan son 2 maçımıza da moralli çıkmak istiyoruz” dedi.

Bu arada geçen hafta kart cezalısı olduğu için forma giyemeyen Şaban Özel’in Altınordu maçında forma giyeceği, sakatlığından bulunan Mertcan Çam ile Lokman Gör’ün halen durumunun netlik kazanmadığı öğrenildi.