Title of a News Article

Urfaspor'da kongreye doğru

.

Urfaspor'da kongreye doğru
banner206
 Liste çıkmadığı için 25 Haziran’a ertelenen Şanlıurfaspor olağanüstü kongresinde kimin aday olacağı merak ediliyor. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci tarafından başkan adayı olarak kardeşi Ahmet Ekinci’yi göstermesi bekleniyor.

PTT 1. Lig’de mücadele eden ve yaklaşık 40 Milyon TL’ye varan borcu nedeniyle zor bir dönemeçten geçen Şanlıurfaspor’da, tüm gözler 25 Haziran’da yapılacak olağanüstü kongreye çevrildi. İlk başta üye çoğunluğu bulunmamasından dolayı ikincisinde de aday listesi sunulmamasından dolayı cumartesi gününe ertelenen Urfaspor kongresinde, bu kez aday listesi çıkması bekleniyor.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik tarafından liste oluşturulma yetkisi verilen ama buna rağmen geçen kongrede listeyi sunmayan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin, önümüzdeki kongrede listeyi sunacağı öğrenildi. Başkan Ekinci’nin Urfaspor Kulüp Başkanlığına Sulama Birliği Kardeşi Ahmet Ekinci’yi aday göstermesi bekleniyor.

 

Listede kimler yer alacak?

Bu arada Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin önderliğinde oluşturulacak olan aday listesinde; Şanlıurfaspor’a maddi destek sunacak olan kişiler yer alabilecek. Bu kongrede aday olmayacak Urfaspor Kulüp Başkanı fethi Şimşek döneminde yöneticilik yapan bazı kişilerinde de listeye girebilecekleri konuşuluyor. Ayrıca Ekinci’nin Büyükşehir Belediyesi ile diğer ilçe belediyelerinden beklediği desteği görmemesinden dolayı gelen kongrede aday listesi sunmadığı iddia ediliyor. Bir diğer iddia ise; Mevcut yönetimde bulunan bazı kişileri aday listesine almak istemesinden dolayı kaynaklanıyor.  

Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2016, 09:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142