Title of a News Article

Urfaspor için tehlike çanları çalıyor!

Urfaspor için tehlike çanları çalıyor!
banner206

Temsilcimiz Astor Enerji Şanlıurfaspor büyük hayallerle yükseldiği 1. ligde kabus dolu günler geçiriyor. Düşme potasına doğru giden sarı yeşilli ekip, dün akşam kendi evinde Boluspor'a mağlup oldu.

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Astor Enerji Şanlıurfaspor dün akşam kendi saha ve seyircisi önünde Boluspor'u ağırladı. Ligin 20. haftasının son karşılaşması olan Şanlıurfaspor ile Boluspor 11 Nisan stadında karşı karşıya geldi. 90 dakika Boluspor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. Ligde bir türlü beli doğrulmayan temsilcimiz Şanlıurfaspor aldığı bu yenilgiyle düşme potasına doğru gidiyor.

Büyük umutlarla başladığı birinci lig serüveni Şanlıurfaspor için adeta kabusa dönüştü. Çıktığı maçlarda bir türlü istediğini alamayan sarı yeşilli ekip dün akşam aldığı mağlubiyetle işleri zora soktu.

Düşme potasına en yakın takım olan Urfaspor 19 puanla 15. sırada yer alıyor. Düşme potasında Tuzla, Altay ve Giresunspor takımları yer alıyor.

15. sırada yer alan Şanlıurfaspor, Tuzlaspor ile puanı aynı ama averajla bir üst sırada yer alıyor.

Her geçen hafta tehlike çanları Şanlıurfaspor için çalıyor. İrfan Buz yönetimindeki takım, devre arasında yaptığı transferlerle her ne kadar sahaya çıksada istenileni alamadı.

Ligde kalma mücadelesi içerisine giren Urfaspor, kaybettiği maçlar sonrası taraftarını üzmeye devam ediyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195