Title of a News Article

Urfaspor kupada bir başka güzel...

Urfaspor kupada bir başka güzel...
banner206

Ziraat Türkiye Kupası'nda rakibini 5-0'lık farklı bir skorla yenen Şanlıurfaspor, adını 5. tura yazdırmayı başardı. 90 dakika boyunca atılan 5 golün yanı sıra, sarı yeşilli ekibin oyuna hakim olması taraftarına zevkli bir mücadele izleme şansı bıraktı. 3 penaltının kullanıldığı mücadelenin geniş özeti burada...

RAKİBİMİZ BUGÜN BELLİ OLUYOR...

A spor'dan canlı yayınlanan Denizlispor Şanlıurfaspor'dan galip ayrılan taraf Şanlıurfaspor oldu. Kupada başarılı bir mücadele veren sarı yeşilli ekip adını 5. tura yazdırdı. 

5. Eleme Turu Kura Çekimi, Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde bugün yapılacak. Orhan Saka Konferans Salonu'nda saat 15.00'te gerçekleşecek kura çekimine, Federasyon yetkilileri ve kulüp temsilcileri katılacak. Kura çekim töreni A Spor'dan canlı olarak yayınlanacak.

5. Eleme turunda toplam 32 takım seri başı sistemine göre eşleşecek ve müsabakalar tek maç eleme sistemine göre seri başı takımların sahasında oynanacak. Bu turda, 4. Eleme turunu geçen 27 takım ile birlikte Trabzonspor, Demir Grup Sivasspor, Fenerbahçe, Arabam.com Konyaspor ve Medipol Başakşehir takımları yer alacak. 

ZTK 5. Eleme Turu Kura Çekimine katılacak takımlar şöyle:

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195