Title of a News Article

Başkan Ekinci sel bölgelerini ziyaret etti

Başkan Ekinci sel bölgelerini ziyaret etti
banner206

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve İlçe Kaymakamı Önder Koç, aşırı yağış sebebiyle selin meydana geldiği Ekindöver Kırsal Mahallesini ziyaret etti.

Dün sabah saatlerinde başlayan ve gece geç saatlere kadar devam eden şiddetli yağış Viranşehir’de hayatı olumsuz etkiledi.

İlçede etkili olan şiddetli yağışlar, yolların göle dönmesine ve tarım arazilerinin sular altında kalmasına neden olurken, bazı kırsal mahallelerde ise sele neden oldu. 

Hayatı olumsuz etkileyen şiddetli yağış ile birlikte Viranşehir Kaymakamı Önder Koç Başkanlığına oluşturulan Kriz yönetimi masası ile ekipler, oluşan olumsuz durumlara anında müdahale etti.  

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve İlçe Kaymakamı Önder Koç, bugün hasar tespit çalışmaları kapsamında yağış sebebiyle selin meydana geldiği Ekindöver Kırsal Mahallesini ziyaret ederek, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

Vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten İlçe Kaymakamı Önder Koç, hasar tespit çalışmalarının ardından mağduriyetin giderileceğini söyledi.

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ise;“İlçemizde aşırı yağıştan zarar gören yerlerde İlçe Kaymakamlığımız hasar tespit çalışmalarını sürdürmektedir. Kaymakamlığımız koordinasyonunda selin şehrimizde oluşturduğu zararları en kısa sürede gidereceğiz. Yüce Rabbim, güzel ülkemizi ve aziz milletimizi her türlü bela ve afetlerden muhafaza etsin.” Dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195