Title of a News Article

Viranşehir'de şehit polisler anıldı

Viranşehir'de şehit polisler anıldı
banner206

BAL liginde zirve mücadelesi eden Viranşehir Belediye spor, iki defa yenik duruma düştüğü maçta Adıyaman temsilcisi Besni Akınspor’u 3-2 mağlup etti.

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 3. Bölge 1. Grubun güçlü ekiplerinden Viranşehir Belediyespor, kendi saha ve seyircisi önünde Besni Akınspor’u konuk etti. 

İki takım, geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa’da takip ettikleri şüpheli araçtan açılan ateş sonucu şehit olan iki polis memuru için sahaya ‘ Ruhunuz Şad olsun’ pankartıyla çıktı. 

Yeni ilçe stadında oynanan maça mutlak galibiyet parolası ile çıkan Viranşehir Belediye spor, iki defa yenik duruma düştüğü maçtın son dakikalarında bulduğu gollerle sahadan 3-2 galip ayrılarak, zirve takibini sürdürdü. Karşılaşmanın ilk yarısı konuk ekibin 2-1 üstünlüğü ile bitti. 

Maçın ikinci yarısına daha istekli çıkan ev sahibi Viranşehir Belediyespor, müsabakanın 88. Dakikasında Sercan Tunç ve 90+1’de Recep Çoban’ın attığı gollerle sahadan 3-2 galip ayrıldı.

Alınan galibiyet dolayı futbolcular ve teknik heyeti tebrik eden Viranşehir Kulüp Başkanı Nurettin Karakış, alınan galibiyetin inanmanın zaferi olduğunu söyledi.

İki defa geriye düştükleri maçta hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyleyen Karakış, Zirve mücadelelerini sezon sonuna kadar sürdürüp, rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyeceklerini kaydetti. 

Alınan galibiyetle puanını 28’e çıkararak 2’inci sıradaki yerini koruyan ve şampiyonluk inadını sürdüren Viranşehir Belediyespor, Önümüzdeki hafta deplasmanda Siverek Belediyespor’a konuk olacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195