Title of a News Article

Baydilli'den Karaköprü esnafına ziyaret

Baydilli'den Karaköprü esnafına ziyaret
banner206
 Şanlıurfa’nın Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Karşıyaka mahallesi Diyarbakır yolu üzerindeki esnafı ziyaret ederek hayırlı işler diledi.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Karşıyaka mahallesinde Diyarbakır yolu üzerindeki vatandaşları ziyaret ederek hayırlı işler dileğinde bulundu. Esnafla sohbet eden Başkan Baydilli, onların talep ve isteklerini dinledi. Esnafın yanı sıra yoldan geçen vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Baydilli esnaf ve vatandaşa yapılan hizmetleri aktararak, Karaköprü'de yaşayan ve çalışan tüm vatandaşlara daha iyi hizmet etmek için çalıştıklarını belirtti. İlçede yaşanan eksiklikleri gidermek için ellerinden gelen gayreti sarf ettiklerini ifade eden Başkan Baydilli, "Karaköprü'müzü vatandaşlarımızla, esnafımızla hep beraber kalkındırmak için çalışıyoruz. Bunun için esnafımızın da görüşlerini, taleplerini önemsiyoruz. Esnafımızı ziyaret ederek taleplerini not aldık ve çözümü için talimat verdik. İnşallah hep birlikte Karaköprü'müzü daha iyi yerlere getireceğiz" diye konuştu.

Başkan Baydilli ziyaretin ardından esnafın ve vatandaşların talebi üzerine Diyarbakır yolundaki çalışmayı inceleyerek çalışmaların durumu ile ilgili bilgi aldı.

Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2017, 10:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195