Title of a News Article

Mehmet Altun güven tazeledi...

Mehmet Altun güven tazeledi...
banner206
Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odasının dün yapılan genel kurulunda mevcut Başkan Mehmet Altun ve Haçim Satan yarıştı.

Dün yapılan Bakkallar ve Bayiler Odası seçimini mevcut Başkan Mehmet Altun kazanarak güven tazeledi. Şair Nabi Kültür Merkezinde dün sabah saatlerinde başlayan seçimde, Mehmet Altun ve Haçim Satan başkan olmak için yarıştı.

Yoğun bir katılımla gerçekleşen seçimde Mehmet Altun 378 oy alarak, uzun zamandır sürdürdüğü başkanlık görevine devam etti. Diğer başkan adayı Haçim Satan ise 86 oy aldı. 

Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun, güven tazelediği seçim sonrası açıklamada bulanarak; Kıymetli Üyem. Pazar günü yapılan Odamızın olağan seçimi gayet güzel ve sükunet içerisinde başarılı bir şekilde gerçekleşmiştir. Bana ve yönetim kuruluma gösterdiğiniz güven ve teveccüh için Teşekkür ederim.  Odamız daha da güçlenmiştir. Bu günden itibaren oy veren ve vermeyen ayırımı yapmadan daha güzel hizmetleri vermenin gayreti içerisinde olacağız.  Seçime gelen ve gelemeyen, bize destek veren ve vermeyen bütün üyelerimize yürekten Teşekkür ederim. Hepinize hayırlı işler ve bol kazançlar dilerim. Seçimimiz öncelikle Camiamıza ve Ülkemize hayırlara vesile olsun." Dedi. 

Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2018, 10:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195