Title of a News Article

Uşak CHP’nin Adayları Belli Oldu

CHP’nin 1 Kasım Milletvekilliği Genel Seçimleri için Uşak milletvekili adayları belli oldu.1 Kasım Genel Seçimleri için partilerin aday listeleri şekil almaya başladı. Sabah saatlerinde ilk olarak MHP’nin adayları belli olduktan sonra öğlen...

Uşak CHP’nin Adayları Belli Oldu
banner206
CHP’nin 1 Kasım Milletvekilliği Genel Seçimleri için Uşak milletvekili adayları belli oldu.
1 Kasım Genel Seçimleri için partilerin aday listeleri şekil almaya başladı. Sabah saatlerinde ilk olarak MHP’nin adayları belli olduktan sonra öğlen saatlerinde CHP’nin aday listesi parti il başkanlıklarına bildirilmeye başlandı. Uşak’ta CHP’nin adayları ise şu şekilde oldu; 1. sırA Özkan Yalım, 2. sıra Ali Erdoğan, 3. sıra ise İsmet Akın olarak oluştu.
7 Haziran seçimlerinde Uşak’ta seçmen sayısının artmasına rağmen 2011 genel seçimlerine nazaran kan kaybeden Uşak CHP yinde bir vekil çıkarmayı başarmıştı. Genel Merkezin nadir olarak aday değişikliği yaptığı iller arasında olan Uşak’ta ise Özkan Yalım ilk sıradaki yerini korurken, ikinci sıraya 2 dönem belediye başkanlığı yapan Ali Erdoğan’ı getirdi. Üçüncü sıraya ise 7 Haziran seçimlerinde 2. sırada yer alan İsmet Akın’ı getirdi.

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2015, 13:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142