Title of a News Article

Urfa Bahçelievler'de korku dolu anlar...

Şanlıurfa'da, evde yalnız bırakılan 2 çocuğun imdadına itfaiye ekipleri yetişti.

Olay, Haliliye İlçesi Bahçelievler mahallesinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, anneleri tarafından evde bırakılan 6-8 yaşları arasında iki erkek çocuk evde korkulu anlar yaşadı. Sorumsuz anne, 2 çocuğunun üzerine kapıyı kilitleyip komşuya gitti. Evde bir süre yalnız kalan 2 erkek çocuk bir süre sonra korkudan ağlamaya başladı. Ömer Faruk ismindeki kardeşlerden biri, evin penceresinin camını kırarak yardım istedi. Ağlama ve çığlık seslerini duyan vatandaşlar durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, kapı açma aletleri ile kilitlenen kapıyı açmayı başardılar. İçeriye giren ekipleri ağlayan çocukları kucaklayıp korkmamaları için teselli ettiler.

SORUMSUZ ANNE KOMŞUYA GİTMİŞ!

Kapıyı çocukların üzerine kilitleyerek komşuya gittiğini söyleyen ismi öğrenilemeyen sorumsuz anne, iş işten geçtikten sonra eve geldi. İtfaiye ekiplerinin yardımı ile ağlayan çocuklar mahsur kaldıkları evden çıkarıldı. Yaşanan olayın ardından eve geldiği görülen annenin 'noldu annem. iki dakikaya komşuya gidip geldim.' demesi pes dedirtti.

Evde yalnız bırakılan çocukların sadece camı kırarak yardım istemeleri bir mucize olsa gerek ki başlarına başka bir iş gelmedi. Evde arabada veya herhangi bir kapalı ortamda yalnız bırakılan çocukların başına gelen kötü kazalar hergün görülüyor ve duyuluyor. Şanlıurfa'da da yaşanan bu olayın ucuz atlatılması derin bir nefes aldırdı.

URFASTAR

  

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2021, 15:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195