Title of a News Article

Yıldız"Hiç kimse mağdur edilmeyecek"

Yıldız"Hiç kimse mağdur edilmeyecek"
banner206

Ak Parti Şanlıurfa il Başkanı Bahattin Yıldız, Ceylanpınarlı Belediye işçilerinin mağdur olmamaları için çalıştıklarını söyledi. 

Ak Partili Ceylanpınar Belediye Başkanı Abdullah Aksak imzasıyla dün gece 83 işçinin daha görevine son verilmesi ilçede büyük gerilime yol açmıştı. İşinden olan çok sayıda işçi bu sabah ilçenin içme suyu deposuna çıkarak toplu halde intihar girişiminde bulunmuşlardı. 

İlçe Kaymakamı Mehmet Keklik tarafından ikna edilen işçiler daha sonra seslerini duyurmak için Ak Partinin yetkilileri ile irtibata geçmişlerdi.

Yaşanan olay sonrası Ak parti il Başkanı Bahattin Yıldız, Milletvekili Halil Özcan ve MKYK Üyesi Vildan Polat ile birlikte programlarını iptal ederek Ceylanpınar ilçesine hareket etti.

Ceylanpınar ilçe teşkilatına gelen il Başkanı Bahattin Yıldız , Milletvekili Özcan ve MKYK Üyesi Vildan Polat ,burada kendilerini bekleyen işçilerle görüştüler.

Urfastar.com'a konuşan il Başkanı Bahattin Yıldız , Ak parti yerel yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki ve Ceylanpınar Belediye Başkanı Abdullah Aksak ile birer görüşme yaptıklarını ifade ederek" kısa bir süre içerisinde bir komisyon kurulacak. Biz hiç bir işçinin mağdur olmasını istemiyoruz. İşçi kardeşlerimizle tek tek konuştuk. Herkesin hak ve hukukunu koruyacağız. Kurulacak komisyon kararına herkes saygı duymalıdır."dedi.

İl Başkanı Bahattin Yıldız , Milletvekili Halil  Özcan ve MKYK Üyesi Vildan Polat Ceylanpınar ilçesinde ki temaslarını tamamlayarak Viranşehir ilçesine geçtiler. 

Güncelleme Tarihi: 16 Ağustos 2019, 18:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195