Title of a News Article

Ceylanpınar'da sular duruldu

Ceylanpınar'da sular duruldu
banner206

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde bugün iki Başkanın akrabaları arasında meydana kavga sonrası siyasiler ve Vali Erin'in araya girmesiyle tatlıya bağlandığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Ceylanpınar ilçesinde bugün görevden alınan Belediye Başkanı Abdullah Aksak ve meclis üyeliğinden seçilerek Başkan olan Feyyaz Soylu'nun akrabaları arasında çıkan silahlı, taşlı ve sopalı kavga sonrası ilçeye giden Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız'ın araya girmesiyle iki Soylu ve Aksak bir araya getirilerek söz konusu kavga sonlanarak tatlıya bağlandığı öğrenildi.

Belediye önünde çıkan iki grup arasındaki  nedeninin belli olmadığı kavga sonrası emniyet güçleri geniş güvenlik önlemi aldı. 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Twitter hesabından yaptığı paylaşımla, 'Ceylanpınar Belediye Başkanımız Feyyaz Soylu ve önceki dönem Belediye Başkanımız Abdullah Aksak'a yapıcı ve anlayışlı davranışlarından dolayı teşekkür ederim.' dedi.

Güncelleme Tarihi: 29 Temmuz 2020, 22:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195