Title of a News Article

Urfa'ya Türkmen otağı kuruluyor...

Urfa'ya Türkmen otağı kuruluyor...
banner206
Şanlıurfa'ya Kitap otağı yaptırılıyor. Yenişehir Mahallesinde Türkmenler Birliği tarafından yapımına başlanan Süleyman Şah Kitap otağı Türkmenleri bir arada toplamayı hedefliyor.
Türkmenler Birliği Başkanı Hasan Çay, çalışmalar hakkında bilgi verdi. Çay, yaptığımız Süleyman Şah Kitap OTAĞI nın çalışmalarının sonuna geldik. Allah’ın izniyle Bayramdan  sonra faaliyet göstereceğiz.
Emeği geçen başta büyükşehir belediye Başkanı Syn; Nihat çiftçi ye  teşekkür ediyorum. Süleyman Şah Kitap OTAĞI’nı Şanlıurfa’mıza kazandırdığı için. Süleyman Şah Kitap Otağı Urfa’ya renk katacaktır.
Kitap Otağında yapmak istediğimiz faaliyetleri arasında 

1.Ayda bir olmak üzere sabit bir gün üzerin de karar verip, ŞANLIURFA TÜRKMENLER BİRLİĞİ toplantısı düzenleyecektir. 

2. Ayda bir kez Şehit Aile dernek başkanıyla birlikte istişare edilip Urfa’da bulunan tüm şehit Ailelerin sorunlarını dinleyip not edip Devlet erkanlarına bildirmek olacaktır.

3.Ayda bir gün Urfada made bağımlısı olan insanların Aileleri ile beraber toplanıp sorunlarını dinleyip çocuklarımıza yardımcı olup ve aynı zamanda Emniyet mensupları toplantıya davet edip o çocuklara bu zehirli satanların tespitlerini yapıp adaletin önüne koymak ve bu zilleti önlemek için var gücümüzle çalışacağız.

4.ŞANLIURFA’nın 13 ilçesinde gerçek manada bulunan kanaat önderleriyle bir araya gelip ŞANLIURFA daki sorunları dile getirip ve gerçekten işin ehli olan kişilerin Urfa yönetiminde söz sahibi olmalarına katkıda  vesile olmak için çabamız olacaktır. 

5.Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Gönüllü çalışacak öğretmenlerle birlikte çocuklarımıza her gün tarih dersleri verilecek, çocuklarımıza sahip çıkarak geçmişte atalarımızın neler yaşadıklarını anlatıp yarınlarımız olan geleceğimizi şekillendirmek için gayretler sarf edilecektir.

6.Diyanet Müdürlüğüne bağlı olarak çalışan ilkeli ve Milli duyguları olan  hocalarla birlikte Rehberimiz olan Kuran-ı Kerim’in Türkçe meali ve Arapçasını gençlerimize açıklayarak öğreterek bu konuda çalışmalarımız olacaktır.

7.Haftanın bir günü Urfa merkezde bulunan tüm muhtarlarımızla istişareler edeceğiz bizleri  yönetenlerin iyi işleri ve faaliyetleri ve eksikliklerini ele  alıp gereken mercilere iletmede aracı olacağız.

8.Vatanımıza, Milletimize, Bayrağımıza Devletimize ve Şanlıurfa halkına yaraşacak bir toplum yetiştirmek adına var gücümüzle çalışacak üreten yükselen lider olan bireylerin yetişip aramızda filizlenmesi için gece gündüz demeden çalışacağız. 

Bizlerle beraber yoldaşlık yapıp katkısı olan olmayan, bizleri ve çalışmalarımızı taktir eden etmeyen, söylediklerimizi ve yaptıklarımızı bir hayal olarak görüp küçümseyen veya bu çalışmalarımızı çabamızı görüp geleceğe umutla bakan ve bu umuda tutunan herkesi canı gönüllüden kutlarım. Kendilerine teşekkür ediyorum. 

Bayramınızı şimdiden kutlar nice güzel umutlu bir arada huzurlu imanla yaşayarak güzel Bayramlara ulaşmayı Rabbim nasip etsin. 
Hayırlı Bayramlar.

Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2018, 17:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142