Title of a News Article

Urfa'da ikinci Hilton Oteli yapılıyor

Urfa'da ikinci Hilton Oteli yapılıyor
banner206

Şanlıurfa'da ikinci Hilton Oteli'nin temeli atıldı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, otel inşaatında incelemelerde bulundu. 

Turizmde geleceğin kenti olmayı planlayan ve 11 Bin 500 yıllık Göbeklitepe'nin ortaya çıkması ile birlikte ziyaretçi sayısını arttıran Şanlıurfa'da, otel yatak kapasitesi yetmeyince otel yatırımları da yapılmaya başlandı. Otel eksikliğini gidermek için elini taşın altına koyan Şanlıurfalı İş Adamı Vedat Bucak tarafından Hilton'un ikinci oteli yapılıyor. Esentepe'de Urfacity AVM yanında temeli atılan Hilton Oteli'nin 210 yatak kapasiteli olması planlanıyor. 

Beyazgül incelemelerde bulundu 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, DoubleTree by Hilton Şanlıurfa ismini alacağı belirtilen otel inşaatında incelemelerde bulundu. Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'ın da eşlik ettiği Başkan Beyazgül, alanda inceleme yaptıktan sonra İş Adamı Vedat Bucak'tan otel hakkında bilgiler aldı. Bucak'ı otel yatırımından dolayı tebrik eden Beyazgül, "Şehrimize yapılan yatırımları sonuna kadar destekliyor ve takip ediyoruz" dedi. (URFASTAR)

Güncelleme Tarihi: 04 Ağustos 2020, 23:04
YORUM EKLE
YORUMLAR
vatandas
vatandas - 4 yıl Önce

haleplibahçede al 20 gecekondu çarşiyada yakın merkesi yer boş kalmaz ilerisi için paha biçilmez yer.

SIRADAKİ HABER

banner195