Title of a News Article

Bozova, Büyükşehir'le hizmete doyuyor

Bozova'da atık su arıtma tesisi yapan ve ardından Çatak bölgesine kadar olan yolun tümünü asfaltlayan Büyükşehir Belediyesi, bu kez ilçenin altyapısını sil baştan değiştiriyor.

Bozova, Büyükşehir'le hizmete doyuyor
banner206

Büyükşehir Belediyesi 'Altyapıda 100 Yıllık Çözümler' hedefi ile 13 ilçenin tümünde de başlatmış olduğu çalışmalarını Bozova'da da sürdürüyor. İlçenin altyapısında değişime giden Büyükşehir Belediyesi, kullanılamaz hale gelen altyapı malzemelerini uzun ömürlü ve kaliteli malzemelerde revize ederek halkın hizmetine sunuyor.

İlçelerin geleceğini esas alan çalışmalarında Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Su ve Kanalizasyon Genel Müdürlüğü (ŞUSKİ), yağmursuyu, içme suyu ve kanalizasyon şebeke hatlarını değiştirerek artan nüfusu göz önünde bulunduruyor.

 

BOZOVA ALTYAPISI SİL BAŞTAN

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin takip ettiği çalışmalar kapsamında Bozova'da son olarak 125'lik şeklinde tabir edilen içme suyu şebeke hattı ile ilgili bin 100 metrelik değişim gerçekleştirildi. Yine 600'lük şeklinde tabir edilen yağmursuyu şebeke hattı ile ilgili 2 bin 600 metrelik revizyonun yapıldığı Bozova'da, Büyükşehir Belediyesi vatandaşların sıkıntı yaşamaması için çalışmalarını ivedi bir şekilde sürdürüyor.

Kısa sürede tamamlanması amaçlanan çalışmaların ardından Bozova'nın içme suyu sorununun tamamen çözülmesi, kış aylarında olası taşkınlıkların önüne geçilmesi hedefleniyor. 

Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2016, 11:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195