Title of a News Article

Engelli vatandaşlara çifte bayram

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi organizasyonunda 80 engelli vatandaş, ailesi ile birlikte Halfeti'nin tarihi ve turistik güzelliklerini yerinde görme imkanı buldu.

Engelli vatandaşlara çifte bayram
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında 80 engelli vatandaşı ailesi ile birlikte Halfeti'ye götürerek örnek bir uygulamaya daha imza attı. Belirli periyotlarla sosyal ve kültürel etkinliklerine devam eden Büyükşehir Belediyesi, önceki ay gençlere yönelik Halfeti turunun ardından bu kez rotayı engelli vatandaşlara çevirdi.

Uygulama alanı çerçevesinde yer alan fen işleri çalışmalarının tümünde engelli vatandaşları göz önüne alarak hizmetler gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi'nin son olarak gerçekleştirdiği Halfeti turunda, engelli vatandaşların mutluluğu görülmeye değerdi.

Büyükşehir Belediyesi araçları ile Halfeti'ye gelen engelli vatandaşlar ve aileleri burada ilk olarak eski Halfeti yerleşim bölgesini gezdi. Ardından tekne turuna çıkarak kanyonları ve Fırat'ın güzelliğini yerinde gören engelli vatandaşlar, kendilerine yaklaşımından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye teşekkür etti. Engelli vatandaşlar, "Büyükşehir Belediye Başkanımıza bu gezi organizasyonundan dolayı çok teşekkür ediyoruz. Başkanımız Nihat Çiftçi her defasında bizleri ziyaret ediyor ve sohbet ederek dertlerimizi dinliyor. Büyükşehir Belediyesinin bu tür organizasyonlarının örnek olmasını diliyoruz" diye konuştular. 

Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2016, 12:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195