Title of a News Article

Vatandaşlardan ŞUSKİ'ye tam not

​​​​​​​ŞUSKİ ekipleri, şehrin her noktasına ulaşarak mazgal ve kanal kapaklarına yönelik dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor.

Vatandaşlardan ŞUSKİ'ye tam not
banner206

(URFASTAR)

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün talimatlarıyla özellikle pandemi sürecinde hijyen ve temizlik çalışmalarını daha da arttıran ŞUSKİ Genel Müdürlüğü'ne bağlı Su ve Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı ekipleri şehir merkezinde gitmedik yer bırakmıyor.

Alt yapıda yaşanan sorunlara aynı gün içerisinde çözüm üretmesinin yanı sıra pandemi sürecinde şehir merkezindeki tüm mazgal ve kanal kapaklarını dezenfekte eden ŞUSKİ ekipleri, bu konuda vatandaşların hassasiyetini de ön planda tutuyor.

ŞUSKİ, ŞEHRİN DÖRT BİR YANINDA

Koordinasyon içerisinde şehrin dört bir tarafına aynı hizmeti ulaştıran ekipler, mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklığına rağmen çalışmalarını sürdürürken, vatandaşlar kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Beyazgül'e ve tüm ŞUSKİ ekiplerine teşekkür etti.

Vatandaşlar, "Büyükşehir Belediyemiz pandemi sürecinde çok güzel uygulamalar gerçekleştirdi. Araç dezenfekte uygulamasından, şehir genelinde ev ve işyerlerini dezenfekte çalışmaları ve şimdi de altyapıda temizlik. Büyükşehir Belediyemizden razıyız. Başkanımız Beyazgül'e ve tüm ekibine teşekkür ediyoruz" diye konuştular.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142