Title of a News Article

Ay ışığımda hedef her aileye bir kurban!

2006 yılında Şanlıurfa’da birkaç arkadaşın bir araya gelerek kurduğu Yetim ve Öksüz Derneği (Ay Işığım)’ın kurban bayramı öncesi kurban kesim bedeli belli oldu. Buna göre, kayıtlı bin 300 aileye kurban kesmeyi hedefleyen Dernek, Kurban bayramına 15 gün kala yardım stantlarını kuracak.

Konuyla ilgili bilgi veren Ay Işığım Dernek Müdürü Müfit Vert, “Ramazan ayından yaklaşık 1 aydır çıktık bu mağazamızda 15 bin 869 tane çocuğumuz giyindi. Malumunuz önümüz kurban bayramı, nasip olursa 450 TL’ye kurban kesimi yapacağız.” Dedi.

Vert, “Hayır sahipleri kurbanlarını bize vekalet üzerine veriyorlar. Dini vecibelere uygun olarak kendi adlarına kurbanlarını kesiyoruz. Şehrin belli bölgelerinde stantlar açıyoruz. Hedefimiz bu yıl bin 300 tane kurban kesmek, kaydımız bin 300 yani bin 300 ailemiz var, hedefimiz her aileye bir kurban kesmek, nasip olursa Allah nasip ederse inşallah bu yıl bin 300 kurban kesip her aileye bir kurban vereceğiz. Tüm hayır sahiplerini bu noktada yardıma çağırıyoruz. Urfa city avm, Ahmet Bahçıvan iş merkezi altı ve Hasan Paşa camiisin avlusunda standımız olacak. Dilerlerse derneğimizi de gelip ziyaret edip hem burada yapılan faaliyeti görebilirler hemde bağışlarını burada yapabilirler. Bayrama 15 gün kala inşallah faaliyete geçecek ve şimdiden başvurular başladı. Allah nasip ederse inşallah bereketli olacak.” Diye konuştu.

 

Haber: Paşa BENZER 

Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2015, 15:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195