Title of a News Article

Ayhan ailelere umut olmaya devam ediyor

..

Ayhan ailelere umut olmaya devam ediyor
banner206
 Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan’ın eşi Ayşenur Ayhan’ın ilçe genelinde başlattığı yardım seferberliği devam ediyor.

Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan’ın eşi Ayşenur Ayhan’ın ilçe genelinde başlattığı yardım seferberliği tüm hızıyla devam ediyor. Akçakale’de ulaşmadık ev bırakmamak umudunda olan Ayşenur Ayhan örnek bir sosyal belediyecilik sergiliyor. Bu kapsamda yaklaşık iki hafta önce ziyaretlerine gittiği; gıda yardımında bulunduğu evin eksikliklerini gören Ayhan bu görüntüye duyarsız kalmayarak Akçakale Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü ekiplerini harekete geçirerek evin mefruşat eksiklerini giderdi. Turgut Özal Mahallesi Elif Sokak no:23 te tek göz odalı evde kalan ailenin bu mutluluğu gören Ayhan elimizden gelen tüm yardımları yaptık ve yapmaya devam edeceğiz dedi.

Aile reisi İsmail Ay Yaptığı açıklamada; “Yaklaşık iki hafta önce Belediye Başkanımızın Eşi Ayşenur hanım bizleri ziyaret etti. Gıda kolisi yardımında bulundular Allah onlardan razı olsun. Ziyaret sırasında evin halı ve süngerlerinin olmadığını gören Ayşenur Hanım sağ olsun kısa bir süre içinde bize bu yardımı da yaptılar. Bir kez daha Akçakale Belediye Başkanımız Abdülhakim Ayhan ve Eşi Ayşenur Ayhan’dan Allah razı olsun.” Dedi.

Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan’ın Eşi Ayşenur Ayhan da Yaptığı açıklamada; Bu gün Akçakale Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü nün kayıtları altında olan ve daha öncede yardım yaptığımız Ay Ailesinin evindeyiz. Kız kardeşimizle konuştuk ne eksiği var bizden ne isteği var diye. Halı ve döşek ihtiyacının olduğunu söylediler. Bizde onları temin etik bugün belediye personelimizle birlikte evi döşedik. Ailemizi inşallah mutlu etmişizdir. Başka eksikleri var mı diye de dinliyoruz. Akçakale Belediyesi Sosyal İşler müdürlüğü birimi olarak ta bu tür yardımlara devam edeceğiz.” Şeklinde konuştu.

 

 

Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2016, 13:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195