Title of a News Article

Ayhan’dan muhtarlara iftar

.

Ayhan’dan muhtarlara iftar
banner206

Şanlıurfa’nın Akçakale İlçe Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, meclis üyeleri ve mahalle muhtarları ile iftarda bir araya geldi.

Açık alanda gerçekleşen iftar programına; Akçakale Belediyesi’nin 25 meclis üyesi ile 115 mahalle muhtarı katıldı. Başkan Ayhan, program öncesi konuklarını, iftar sofrasının kurulduğu alanın girişinde tek tek karşıladı.

Ezanının okunmasıyla alana serilen halının üzerinde akşam namazını kılan Başkan Ayhan ve misafirler, daha sonra hep birlikte dualar eşliğinde oruçlarını açtı. Ayhan, ülkenin birliği ve dirliği için duaların edildiği programda, masaları dolaşarak misafirleri ile sohbet etti.

Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, en yakın çalışma arkadaşları olan meclis üyeleri ve muhtarlarla bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Birlik, beraberlik, yardımlaşma ve paylaşma ayı olan bir Ramazan’ı daha geride bırakıyoruz. Allah tuttuğumuz oruçları, yaptığımız ibadetleri kabul etsin. Bu vesileyle; bir hafta sonra kutlayacağımız Ramazan Bayramı’nın da tüm insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor; ailenizle, sevdiklerinizle nice sağlıklı bayram günlerine ulaşmanızı temenni ediyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2017, 13:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195