Title of a News Article

Ayşenur Ayhan’dan anne şefkati

.

Ayşenur Ayhan’dan anne şefkati
banner206

Akçakale ilçesine yerleşen mültecilere, Akçakale Belediye Başkanı  Ecz.Abdulhakim Ayhan’ın eşi Ayşenur Ayhan, anne şefkatiyle yaklaşıyor.

Suriye’de yaşanan insanlık dramından kaçarak Akçakale ilçesine yerleşen mültecilere, Akçakale Belediye Başkanı Ecz.Abdulhakim Ayhan’ın eşi Ayşenur Ayhan, anne şefkatiyle yaklaşıyor.

Suriye’de yaşanan dramdan kaçarak Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesine yerleşen mültecilere dört bir koldan yardım seferberliği devam ediyor. Mültecilerin Akçakale’ye ayak bastığı ilk andan itibaren, eşi Abdulhakim Ayhan’la birlikte mültecilere kucak açan ve yardım elini her fırsatta uzatan Ayşenur Ayhan 2015 yılının son günlerinde de onları yalnız bırakmadı. Ayşenur Ayhan Akçakale Belediyesinin destekleriyle kurulan çadır kentte bir dizi inceleme ve temaslarda bulunarak mültecilerle bir araya geldi. Zor yaşam şartları altında mücadele eden mültecilere anne şefkati gösteren Ayşenur Ayhan bölge halkının da takdirini topluyor. Beraberindekilerle birlikte çadır kente düzenlediği gezide yoğun ilgiyle karşılanan Ayşenur Ayhan,” onları hiçbir zaman yalnız bırakmayacağız “ dedi.

 

“GENÇLERİMİZE ABLA, BÜYÜKLERİMİZE EVLAT OLMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Akçakale Belediyesinin destekleriyle kurulan çadır kenti ziyaret eden Ayşenur Ayhan, hayırsever vatandaşların gönderdikleri yardım malzemelerini elleriyle Suriyeli mültecilere dağıttı. Zaman zaman duygusal anların da yaşandığı malzeme dağıtımında Ayşenur Ayhan’ın çocuklarla yakından ilgilenmesi dikkatlerden kaçmadı. Yardım dağıtımında konuşan Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan’ın eşi Ayşenur Ayhan,” Elimizden geldiğince yardım sever insanların gönderdiği yaşam malzemelerini Suriyeli vatandaşlarımıza dağıtıyoruz. Bunun yanı sıra Akçakale Belediyesi olarak ta her türlü desteği vermekteyiz. Burada bulunan Suriyeli vatandaşlarımıza yerine göre çocuklara anne şefkati gösteriyoruz, gençlerimize abla olmaya çalışıyoruz.  Burada bulunan büyüklerimize  evlat olmaya çalışıyoruz; Bizim bir sloganımız var , ’ Üşüyorum Umudum Ol’ bu sloganı tüm hayırseverlere duyurmak istiyoruz. “ dedi.

Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2015, 16:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195