Title of a News Article

Bağıban’dan iş adamlarına teşekkür

 Bağıban’dan iş adamlarına teşekkür
banner206

AK Parti Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı İsmail Bağıban, Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcı Ali Babacan'ın Şanlıurfa ziyaretinin iş adamlarımız için doping olduğunu belirterek, katılımcı iş adamlarına teşekkür etti.

 Ali Babacan’ın ziyaretinde, gerek toplantıya katılan iş adamları ve gerekse Evren sanayi Sitesi Kongresi ziyaretindeki olumlu konuşmaların Şanlıurfa adına kendilerini memnun ettiğini belirten AK Parti İl Başkan Yardımcısı İsmail Bağıban, Gerçekleşen toplantı Şanlıurfa’mız adına olumlu geçmiştir. Katılımlarından dolayı iş adamlarımıza teşekkür ediyorum. Ekonomik istikrar için siyasi istikrarın önemli olduğunun dile getirilmesi ve iş adamlarımızın bunun bilincinde olması sevindiricidir” dedi.

 

Siyasi istikrar olmazsa olmaz
Süreç ile birlikte Türkiye'nin her yerinden insanların Şanlıurfa'ya akın ettiğini belirten İl Başkan Yardımcısı Bağıban, “Bu ortam ilin dinamizmine, ekonomisine çok önemli katkılar sağlayacak. Bu ortamı korumak, kollamak çözüm için olmazsa olmazlardan birisi.İlimiz adına etnik unsuru ne olursa olsun hepsini kucaklayacak politikalar üretmeye devam edeceğiz. Bir ülkede ekonomik kalkınma için, ilerleme için siyasi istikrar olmazsa olmaz bir şart. Ekonomi ancak sağlam bir istikrar zemininde büyüyebiliyor. Temeli sağlam olduktan sonra binayı daha kolay inşa edebiliyorsunuz, ama temel çürükse binayı ne yaparsanız yapın, Allah korusun bir depremde o binanın ayakta kalması mümkün olmuyor. İşte siyasi istikrar şu anda Türkiye’nin sahip olduğu en büyük varlık” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2015, 19:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195