Title of a News Article

Bakan Çelik'e tam destek verdiler...

Şanlıurfa'dan Ankara'ya çıkarma yapan Şanlıurfa heyeti Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'e tam destek verdiklerini ifade ettiler. Ak Parti il Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül koordinesinde gerçekleşen görüşme Ankara'da Tarım Bakanlığında gerçekleşti. 

Ak parti Şanlıurfa il Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Milletvekilleri Halil İbrahim Yıldız, Mehmet Akyürek ve Mehmet Ali Cevheri ile birlikte BŞB Nihat Çiftçi, ,ilçe Belediye Başkanları, Şanlıurfaspor kulüp Başkanı ve çok sayıda teşkilat mensupları ile muhtarların katıldığı ziyarette Şanlıurfa'da  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın proğramlarında gerçekleşen provakasyonlu yuhlama olayı bir kez daha kınandı. 




detaylar gelecek...

Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2017, 14:19
YORUM EKLE
YORUMLAR
urfalı
urfalı - 7 yıl Önce

hakkedene hakkını vemek gerekir sayın faruk çelik bey çok değerli aktif üretken bir siyasetçidir bu yüzden kıymetini bilmeliyiz.

Urfalı
Urfalı - 7 yıl Önce

Ulan varya bu isotçulara da hiç güvenilemiyor ki. Adamın arkasından atar tutarlar işler karışınca da adamın damarlarını yalamaya giderler. Millet vekilliğine adaylığımı mı koysam ne yapsam yoksa urfadan adam gibi bir vekil çıkmayacak

SIRADAKİ HABER

banner195