Title of a News Article

Başkan Atilla'dan flaş açıklama

Başkan Atilla'dan flaş açıklama
banner206
Ceylanpınar'da sabah saatlerinde PYD Kontrolündeki Rasulayn'dan taciz ateşi açılmış ve bir askerimiz hafif şekilde yaralanmıştı. Olaydan iki saat sonra PYD'li teröristler tarafından yeniden taciz ateşi açıldı. Bu kez sınırda konuşlu askerler ve özel harekat timleri taciz ateşine sert yanıt verdi.

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, olaylar sırasında yaptığı açıklamada, teröristler tarafından iki kez taciz ateşi açıldığını belirtti. Asker ve polislerin gereken karşı lığı verdiğini ifade eden Başkan Atilla, "Terörist PYD/PKK'lılar tarafından askerimize taciz ateşi açıldı ve bir askerimiz hafif şekilde yaralandı. Angajman kuralları gereği askerimiz ve polisimiz anında karşılık verdiler. Daha sonra tekrar taciz ateşinde bulundular. Şu anda askerlerimiz ve polislerimiz karşılık veriyorlar. İnşallah bu itler paçavralarıyla beraber hak ettikleri çukurların içine gömülecekler. Türkiye Cumhuriyeti kuvvetli bir ülkedir. Millet olarak birlik ve beraberlik içerisindeyiz. Gereken neyse yapılacaktır." dedi.

Daha sonra Başkan Atilla, yaralı askeri hastanede ziyaret etti. Hastane başhekiminden bilgi alan başkan Atilla, yaralı askere geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2018, 10:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195