Title of a News Article

Başkan Boz’dan 18 Mart mesajı…

.

Başkan Boz’dan 18 Mart mesajı…
banner206
 Şanlıurfa Genç MİSİAD İl Başkanı M.Emin Boz, Çanakkale Zaferi´nin 103. Yıldönümü ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle bir mesaj yayınlayan Şanlıurfa Genç MİSİAD İl Başkanı M. Emin Boz mesajında şunları dile getirdi, “Zafer inananlarındır sözüyle tarihi boyunca İstanbul'un fethinde Varna'da Malazgirt'de Çanakkale'de zaferlerden zaferlere koşan ve büyük zaferlere imza atan büyük Türk Milleti 15 Temmuz 2016 Tarihinde bu aziz milleti Sindirmeye çalışan şer güçlere gerekli dersi vermiş tarihinden gelen ve damarlarındaki asil kandan mücadeleci ruhuyla birkez daha zafer kazanmış. Ülkemizin ve Milli Birlik Ruhumuzu yeniden inşa etmiş birbirimize yeniden kenetlendirmiştir tarihi boyunca büyük kahramanlar yetiştirmiş büyük zaferler kazanmış Türk Milleti Kahraman Gazi'leri ve Aziz şehitlerinin ruhlarıyla ayaktadır.  

Bastığın yerleri ''toprak!'' diyerek geçme, tanı!

Düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı.

Sen şehid oğlusun, incitme, yazıktır, atanı:

Verme, dünyaları alsan da, bu cennet vatanı.

Merhum Mehmet Akif Ersoy'un mısralarındaki gibi üzerinde yaşadığımız bu cennet vatan bizim son istihratimizdir bizler canını kanını bu cennet vatana feda edecek kadar cesur ve kararlı bir milletiz.

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, 18 Mart Çanakkale Zafer'ini bize armağan eden İstiklal  mücadelemizin bütün kahramanlarını, kanlarıyla canlarıyla bu toprakları vatan yapan ve ülkemizin milletiyle bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, büyük Türk milletinin 18 Mart Çanakkale Zaferini kutladığımız bu günlerde büyük bir kararlılıkla Afrin’de teröristlerle girilen mücadelede askerimizin  en yakın zamanda tekrardan bizlere zaferler yaşatmasını yüce Rabbimden niyaz ediyorum.”

 


 

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2018, 13:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195