Title of a News Article

Başkanlardan kutlama

 Başkanlardan kutlama
banner206

Ak parti Şanlıurfa merkez ilçe başkanları ramazan bayramı dolayısıyla kutlama mesajları yayınladılar.

Karaköprü ilçe başkanı Ahmet Aksoy mesajında, toplumsal yaşamımızda önemli yeri bulunan bayramlarımızın, insani ve dini güzelliklerin birlikte yaşandığını belirterek,“Bayramlarda birlik ve dayanışmamızı artırmalı, geleceğe yönelik umutlarımızı her koşulda korumalıyız. Bayramların anlamını, güzelliğini ve değerini, sayılı bayram günleriyle sınırlı tutmayarak yaşamın her evresinde ve tüm ilişkilerimizde hatırlamalıyız. Unutulmamalı ki bayramları bayram yapan onu yaşayan ve yaşatanlardır. Ramazan Bayramı’nı fırsat bilerek, annelerimizin ve babalarımızın gönüllerini alalım. Çocuklarımızı, şefkate, merhamete muhtaç öksüz, yetimleri, yoksul ve kimsesizleri, evinde, yatağında ziyaretçi bekleyen insanlarımızı sevindirelim” dedi.

Ak Parti Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat’ da, “Bencilliği, kin ve nefreti içimizden söküp atalım, dargınlıklara son verelim” diyen Canpolat şunları kaydetti; “Ramazan ayı boyunca kazandığımız güzel alışkanlıkları sürdürme, vazgeçtiğimiz kötü huy ve davranışlara bir daha asla dönmeme kararımızı yineleyelim. Sadece yakınlarımızı, eş, dost ve arkadaşlarımızı değil, kimsesiz çocuklarımızı, yaşlılarımızı, türlü dert ve hastalıklarla mücadele eden kardeşlerimizi de ziyaret ederek, bayramın sevinç ve mutluluğunu onlara da taşıyalım. Kapısına birinin gelmesini bekleyen, evinden uzak yaşayan, fakirlikten bayram kutlayamayacak durumda olan insanlarımızı ziyaret ederek, gönüllerini alalım ve bu mutluluğa onları da ortak edelim” Şeklinde konuştu.

 

Ak Parti Eyyübiye İlçe Başkanı İsmail Demirbaş’ da, barışa ve kardeşliğe vurgu yaparak, konuşmasına şöyle başladı, “Bayramlar, dargınlıkların unutulduğu, insanların barıştığı, kardeşçe kucaklaştığı günlerdir. Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulandığı bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle...” 

Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2015, 11:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195