Title of a News Article

Baydilli’den 15 Temmuz şehidinin ailesine ziyaret

.

Baydilli’den 15 Temmuz şehidinin ailesine ziyaret
banner206

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında İstanbul’da şehit olan Şanlıurfalı M. Şefik Şefkatlioğlu'nun Karaköprü'deki abisini ziyaret etti. Şehidin Gazi eşi Vahide Şefkatlioğlu ile telefonda görüştü.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Karaköprü Kaymakamı Ahmet Yıldız ve Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy ile birlikte 15 Temmuz gecesinde hain darbe girişimi sırasında İstanbul'da darbeciler tarafından şehit edilen Şanlıurfalı Şehit M. Şefik Şefkatlioğlu'nun abisini ziyaret etti. Başkan Baydilli, Şehit Şefkatlioğlu'nun abisi Mustafa Şefkatlioğlu'na taziye dileklerini ileterek şehidin hatırasını her zaman yaşatacaklarını söyledi.

Başkan Baydilli, 15 Temmuz'da yaşanan hain darbe girişimine karşı milletin eşi benzeri görülmemiş bir mücadele örneği gösterdiğinin altını çizerken, Şehit M. Şefik Şefkatlioğlu'nun da bu kahramanlar arasına adını yazdırdığını kaydetti.

Başkan Baydilli, "15 Temmuz'da Şanlıurfalı 4 kardeşimiz şehit oldu ve biz de şehit ailelerimizi ziyaret ederek onların acısını paylaşmaya çalışıyoruz. Şehitlerimiz bu ülkenin unutulmayacak kahramanlarıdır, bu ülke onların sayesinde ayakta duruyor. Milletimiz bu cesareti gösterdiği sürece emin olun hiçbir zaman düşmeyecek ve düşürülemeyecektir. 15 Temmuzda korkusuzca canını veren tüm şehitlerimizi minnetle anıyor, gazilerimize geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum." Dedi.

Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy, ülkenin ve Şanlıurfa'nın M. Şefik Şefkatlioğlu'nu asla unutmayacağını belirterek, şehitlere minettar olduklarını aktardı. Başkan Aksoy, 15 Temmuz'da yaşanan hain kalkışmanın ve verilen kahramanca mücadelenin yeni nesillere anlatılarak her zaman hafızalarda kalması gerektiğini sözlerine ekledi.

Karaköprü İlçe Kaymakamı Ahmet Yıldız ise 15 Temmuz'da ülkenin uçurumdan döndüğüne dikkat çekerken, orada şehit olanların ülkenin ve İslam'ın gururu olduğunu söyledi. Kaymakam Yıldız, Şanlıurfa'da 15 Temmuz'u unutturmamak için şehit yakınlarıyla röportaj yapılarak okullarda öğrencilere belgesel olarak izletileceğini, bu şekilde 15 Temmuz'un unutulmamasını sağlayacaklarını kaydetti.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, 15 Temmuz şehidi M. Şefik Şefkatlioğlu'nun İstanbul'da tedavi gören Gazi eşi Vahide Şefkatlioğlu ile telefon görüşmesi yaparak hem baş sağlığı diledi hem de geçmiş olsun dileklerinde bulunarak moral verdi.

Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2017, 09:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142