Title of a News Article

Beyazgül üç ilçeye çıkarma yaptı...

Beyazgül üç ilçeye çıkarma yaptı...
banner206
 Ak Parti Şanlıurfa büyükşehir belediye başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgül Bozova Halfeti ve Birecik ilçesinde seçim çalışmalarına katıldı.


31 Mart seçimleri öncesi Ak Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgül seçim çalışmaları kapsamında ilk olarak  Bozova ilçesine geçti.

Ak Parti Bozova ilçe Belediye Başkan adayı Suphi Aksoy ve ilçe Başkanı Süleyman Deveci tarafından karşılanan Beyazgül ve il Başkanı Bahattin Yıldız ilk olarak ilçe teşkilatını ziyaret ederek istişarede bulundu.

BŞB adayı Zeynel Abidin Beyazgül, il Başkanı Bahattin Yıldız,  Bozova Belediye Başkan adayı Suphi Aksoy daha sonra ilçede bazı temaslarda bulundu esnafı ziyaret ederek destek istediler. Beyazgül, esnafın kendisine gösterdiği ilgiden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi dile getirdi.
Beyazgül ve beraberindekiler daha sonra ilçede kurulan bir kermesi ziyaret ederek alış veriş yaptılar. Beyazgül'e Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Salih Saraç, kadın kolları Başkanı Demet Saatçi Güven ve bazı yönetim kurulu üyeleri eşlik ediyor.

Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Bozovadan sonra Halfeti ilçesine geçti. Başkan adayı Şeref Albayrak ile birlikte seçim bürosunun açılışını yapan Beyazgül daha sonra Birecik İlçesine geçti. Birecik ilçe Belediye BAşkan adayı Mahmut Mirkelam ve ilçe teşkilatı tarafından karşılanan Beyazgül, daha sonra ilçe esnafını ziyaret etti. 





Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2019, 17:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195