Title of a News Article

Boz yetkililere seslendi...

.

Boz yetkililere seslendi...
banner206
Şanlıurfa Genç MİSİAD İl Başkanı ve  Kent Konseyi Gençlik Komisyon üyesi M.Emin Boz, Şanlıurfa'nın en büyük sıkıntısını dile getirdi.
Şanlıurfa'nın en büyük eksiklerinden biri, 11 Nisan Spor Kompleksinin içine şehir içi  otobüsü girmemesi. Bu konu herkes tarafından tartışılırken bir açıklama ise Genç Başkan Boz'dan geldi.
Şanlıurfa Genç MİSİAD İl Başkan M. Emin Boz şunları dile getirdi; "Malümünüz olduğu gibi Şanlıurfamız en genç nüfusa sahip bir ilimiz. Gençlerin daha çok yöneldiği sosyal aktivite spor olduğunu düşünürsek ilimizde 70'in üstünde Amatör Spor Kulüpleri ve Atletizm Okul Sporları olduğunu düşünürsek bu gençlerimiz bu aktiviteyi oluşturan zeminlerin yani spor komplekslerin gençlerimizin ve spor yapmak isteyen yaş gurubu fark etmeden rahatça ulaşımını sağlana bilmesi, spor yapma sosyal aktivitelere katılım yapmak için şehir içi  ulaşım araçlarının yada bizim Gençlerin tabiri ile memleketin genç başkanı sayın Nihat Çiftçi beyin bu spor komplekslerine şehir içi ulaşım araçlarını aktif hale getirmelerini kendilerinden rica ediyoruz. Memleketimizin hizmete aç olduğunu biliyoruz bu kapsamda bizde diyoruzki bu hizmetlerin en güzeli gençliğe Geleceğe Yapılan hizmetlerdir Büyükşehir Belediye Başkanımızdan, 11 NİSAN SPOR KOMPLEKSİNNİN İÇİNE Şehir içi Otobüs hatlarının yada otobüs ringini ya sporcu kardeşlerimizin hizmetine sunulacak şekilde sadece spor kompleksin içine kadar gidecek araçlar tahsis etmesini yada hatların bu kompleks den içeri girip yolcu alıp bırakmasını  başkanımızdan arzu ediyoruz. Pırıl pırıl gençlerin kötü huylardan kötü alışkanlıklardan kurtulmasını sağlaya bilme adına çok yararlı ve faydalı bir hizmet olacağına canı gönülden inanıyoruz. Bu bağlamda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sayın Hakan Keşküş ile görüşmemizde bizlere  sporcu ve spor Yapmak isteyen Her vatandaşımızın menfaatlerinin ne doğrultuda olması gerektiği yerde herzaman yanlarında olduklarını beyan Ettiler  bizde adından Belli olduğu Gibi MEMLEKETÇİ  Memleketin Gençlerini zararlı işlerden uzaklaştırmak onları toplumun daha güler yüzlü  insanları yapmayı  Mutlu sağlıklı İmanlı Nesilerin yetişmesini sağlamak adına Memleketin idaresinde bulunan tüm kurum ve kuruşları hassas olmaya davet ediyoruz."

                                                                           
             

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2018, 19:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142