Title of a News Article

Bütün aşiret Mehmet Ali’yi arıyor

.

Bütün aşiret Mehmet Ali’yi arıyor
banner206

Şanlıurfa'da ailesiyle birlikte katıldığı dayısının düğününde ortadan kaybolan 4 yaşındaki Mehmet Ali Geçkin, mensubu olduğu Ubadi Aşireti üyeleri tarafından her yerde aranıyor.

Yenice Mahallesi'nde yaşayan 10 çocuklu Vehbi ile Ayşe Geçkin çiftinin en küçük çocuğu Mehmet Ali, aynı mahallede dün öğle saatlerinde katıldıkları düğünde ortadan kayboldu. Dayısı Mehmut Tekdağ'ın düğününde kaybolan küçük Mehmet Ali'yi bulmak için 'Ubadi' aşireti üyeleri seferber oldu. Aile polise başvururken aşiret üyeleri de Mehmet Ali'yi fotoğrafıyla birlikte Yenice Mahallesi'nde arıyor. Küçük çocuğun kaçırıldığını düşünen aile, yakınlarıyla birlikte kar altında bölgede arama yapıyor.

Oğlunun bulunması için polis ve jandarmaya haber verdiklerini söyleyen baba Vehbi Geçkin, şöyle dedi:

"Biz davetli olarak düğüne gittik. Düğün yemeğini yedikten sonra eve gitmeye hazırlanırken, beraberimizde getirdiğimiz 4 yaşındaki oğlum Mehmet Ali'nin ortada olmadığını fark ettik. Her tarafı aramamıza rağmen onu bulamadık. En sonunda bir akrabamızın küçük kız çocuğu benim oğlumu yabancı bir şahısın kucağında ağlayarak, bir alt sokakta gördüğünü söyledi. Bunun üzerine biz polise başvurduk. Dün gece hiç tanımadığım bir numaradan ödemeli arama bana geldi. O numarayı aradığımda özürlü bir kişinin ağlama ve bağrışma sesleri dışında bir şey gelmedi. Benim kimseyle bir alıp vereceğim bir davam, bir sorunum yoktur. Oğlumun hayatında endişe duyuyorum. Allah rızası için kaybolan çocuğumun bulanması için yetkililerden yardım istiyorum."

Oğlundan bir an önce müjdeli haberin gelmesini gözyaşları içerisinde bekleyen anne Ayşe Geçkin ise kadınlarla birlikte sokak sokak arama çalışmasına katıldı.

Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2016, 15:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195