Title of a News Article

Ceylanpınar havaya uçacaktı…

Ceylanpınar havaya uçacaktı…
banner206

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde menfeze yerleştirilmiş el yapımı 350 kilogram patlayıcı bulundu. Bombalar havanın kararması nedeniyle yarın sabah saatlerinde imha edilecek.

 

JANDARMA KABLOLARI FARK ETTİ

Ceylanpınar'da akşam saatlerinde devriye görevi yapan ve son terör olaylarından dolayı köprü ve menfezleri kontrol eden jandarma, ilçe merkezine 17 kilometre uzaklıktaki Büyük Yenice Mahallesi yakınlarındaki köprünün altında kablolar bulunduğunu fark etti.

 

YANINDA PİKNİK TÜPÜ BULUNAN 2 BİDON

Bunun üzerine bölgede önlem alan askerler yaptığı incelemede, menfezde 2 bidon fark etti. Kablo ile birbirine bağlı olan ve yanında piknik tüpü bulunan bidonlarda patlayıcı olma ihtimali üzerine, bölgeyi güvenlik çemberine alan ve yolu trafiğe kapatan jandarma, bomba imha uzmanlarından yardım istedi.

 

350 KİLOGRAM EL YAPIMI PATLAYICI BULUNDU

Çevrede zırhlı araçlarla yoğun önlem alan askerler, sivillerin bölgeye yaklaşmasına izin vermezken, Şanlıurfa'dan gelen bomba imha uzmanları ise yaptığı incelemede 350 kilo ağırlığındaki bidonlarda el yapımı patlayıcı bulunduğunu saptadı.

 

HAVA KARARDIĞI İÇİN İMHA YARIN YAPILACAK

Havanın kararması nedeniyle bidonların imhasının yarın yapılması kararlaştırıldı. Jandarma el yapımı patlayıcı olduğu düşünülen bidonları menfeze bırakan kişilerin bulunması için çalışma başlattı.

Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2015, 22:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195