Title of a News Article

Ceylanpınar’da cephanelik ele geçirildi

Şanlıurfa -Suriye sınır hattı yol geçen hanı oldu. Sınırdan sürekli silah başta olmak üzere çok büyük kaçakçılık olaylarının yaşandığı ileri sürülüyor.

 Ceylanpınar’da cephanelik ele geçirildi
banner206

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Ceylanpınar İlçesinde yapılan operasyonlarda 25 adet el bombası, 3 adet roketatar, 2 adet silah ve mermi ele geçirildi.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü ekpleri, 27 Ocak Salı günü yasa dışı PKK/KCK’ye yönelik Ceylanpınar İlçesinde yürüttüğü çalışmalarda İsmail Ç, Halil M ve Ahmet Ö. İsimli üç şahıs aşağıda belirtilen silah, mühimmat ve malzemelerle birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Daha sonra malzemeleri teslim almaya gelen Suriye uyruklu Mehmet Muhammet A. İsimli bir kişinin de gözaltına alındığı ve yakalanan şahısların mahkemeye sevk edildiği bildirildi.

Operasyonun yapıldığı ikamette yapılan aramalarda; 25 adet el bombası, · 3 adet M79 roketatar ,  2 adet M16 marka silah, 12 adet M16 marka silaha ait şarjör ve bu şarjörler içerisinde toplam 339 adet mermi,  2853 adet kaleşnikof mermisi, 15 adet F1 el bombası gövdesi,  20 adet F1 el bombası fünye grubu (2 kutu), 1 adet gece görüş dürbünü ve buna ait aparatlar,  1 adet Glock marka tabanca ile buna ait 1 adet şarjör ve şarjöre basılı vaziyette 9 mm çapında 11 adet mermi,  2 adet birisi üzerinde YPG ibaresi bulunan el telsizi, 174 adet uçaksavar mermisi ve 120 adet Kanas marka silah mermisi, ele geçirildi. Ayrıca içerisinde çok sayıda örgütsel fotoğraf ve notların bulunduğu harici bellek ele geçirildi. 

Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2015, 21:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195