Title of a News Article

Çiftçi; Urfalı kendi markalarını oluşturmalı

.

Çiftçi; Urfalı kendi markalarını oluşturmalı
banner206

TÜMSİAD Yönetimini kabulde konuşan Başkan Çiftçi, Şanlıurfa’yı markalaştırmak ve kalkındırmak için sıranın işadamlarında olduğunu ve herkesin taşın altına elini koyması gerektiğini söyledi.

TÜMSİAD Şanlıurfa Şubesi Genel Kurul sonrası oluşan yeni yönetimiyle birlikte Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Av. Nihat Çiftçi’yi ziyaret etti. Ziyarette açıklamalarda bulunan Tümsiad Şanlıurfa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Sade, Şanlıurfa’nın ehil eller tarafından yönetilmesi için oluşan şansın bu defa iyi kullanılması gerektiğini söyledi.  Başkan Sade: “Şanlıurfa ehil ellerle önemli işler başarma şansını bir kez daha yakalamıştır. Bu şansı en iyi şekilde değerlendirmek zorundayız. Bu anlamda herkesin kendi alanında taşın altına elini koyması gerekir. Söz konusu Şanlıurfa olunca hiç kimsenin fedakârlıktan kaçınmaması gerekir. Benliği bırakıp biz diye hareket edersek başarı kaçınılmazdır. Biz işadamları derneği olarak üzerimize düşeni yüklenmeye hazırız. 4 yıl önce başlattığımız fuar çalışmalarımızı aynı tempoda devam ettiriyoruz. İlimize kalıcı bir fuar alanı kazandırma konusunda Başkanımızın gayretlerini takdirle karşılıyoruz. Bu çorbada Tümsiad olarak bizim de tuzumuz var diye gurur duyuyoruz. İnşallah yeni yönetimimiz ve Başkanımız ile birlikte daha güzel bir Şanlıurfa için gayret sarf etmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Tümsiad’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ise Belediye olarak sorumluluklarının bilincinde olduklarını söyledi. Başkan Nihat Çiftçi “Şanlıurfa’nın dertleriyle dertlenen ve problemin çözümünde rol almak isteyenlerle beraber yol yürüyeceğiz. Şanlıurfa Türkiye’nin en büyük şehirlerinden birisi.. Sıkıntı ve sorunlar had safhada. Bunları tespit edelim ve çözelim diye bu koltuklara oturduk. Niyetimiz halistir, Şanlıurfa’ya ve içinde yaşayanlara hizmettir. Belediye olarak bir yandan sıkıntıları aşmaya çalışırken bir yandan da ilimizi olması gerektiği yerde görebilmek adına çalışmalar yapmak istiyoruz. Bizler sanayici ve iş adamlarımızın rahatlığı için her türlü alt yapı hizmetini veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz. Onlar da Şanlıurfa’nın markalarını oluşturup bütün dünyaya tanıtacaklar. Tümsiad’ın yeni yönetimine bu anlamda başarılar diliyorum” dedi.

 

 

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2016, 15:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195