Title of a News Article

Erdoğan"Trenden inen bir daha binemez"...

ilkkez 10 yıl önce Topçu meydanı mitinginde Fakıbaba için "bu trenden inen bir daha binemez " diyen Erdoğan aynı sözleri bir kez daha yineledi.

Erdoğan"Trenden inen bir daha binemez"...
banner206

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Şanlıurfa mitingine bir saat geçilmeli geldi. Toplama merkezin de ki mitinge binlerce kişi katıldı. 

Vali Abdullah Erin ile birlikte miting alanına gelen Erdoğan'ı burada Şanlıurfa Milletvekilleri, BŞB Nihat Çiftçi, BŞB Adayı Zeynel Abidin Beyazgül, İl Başkanı Bahattin Yıldız, ve Bazı ilçe Başkanları karşıladı.

Mitinge İbrahim Tatlıses ile birlikte çıkan Erdoğan halkı selamladılar.

Mitinge her zaman olduğu gibi Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar damgasını vurdu. Siverek ilçesinden gelen binlerce Kasım Gülpınar destekçileri miting alanında yerini erken aldılar. 

Erdoğan, Yardımcısı Fuat Oktay, Bakanlar Mustafa Varank, Mehmet Ersoy, Zehra Zümrüt Selçuk ile birlikte geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları:

Urfa, Şanlıurfa, ilmin, irfanın, medeniyetin şehri İstanbul. Gönlü hep güzelden yana olan Urfa. Seni muhabbetle selamlıyorum Urfa. Tüm ilçelerini selamlıyorum Urfa. Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Şanlıurfa'nın tüm kadınlarını selamlıyorum.

31 Mart’tan sonra yol arkadaşlığımızı çok daha ileriye taşıyacağız. Şanlıurfa’nın geleceğine kastedenlere inat el ele, kol kola hedeflerimize yürüyeceğiz.

Urfa’ya tarihinin en büyük hizmetlerini getirdik. Son 17 yılda Şanlıurfa’ya 45 katrilyon lira yatırım yaptık. Şehrimize 30 bin seyirci kapasiteli stadyum kazandırdık. Şanlıurfa’ya bin 775 yataklı 89 adet tesisi kazandırdık.

Bin 700 yataklı şehir hastanesini de şehrimize kazandırıyoruz. İnşaatı devam ediyor, iki yıla kadar hizmete alacağız. İmar barışıyla 160 bin Şanlıurfalı vatandaşımızın sıkıntısını çözdük.  Ulaşımda 29 km'den devraldığımız bölünmüş yol uzunluğunu 577 km'ye çıkardık.

"MARDİN'DE HIZLI TRENİN NE İŞİ VAR" DEDİ

Dün Mardin’deydim. Mardin’e hızlı tren müjdesini verdim. Benim arkamdan bu bölücü terör örgütünün desteklediği malum parti var ya, onun eş başkanı bir ifade kullanmış, “Mardin’e hızlı trenin ne işi var.” Aynen, estiği gibi, yani Saadet Partisi… Onun başındaki zat da ne dedi? “Sivas’a trenin ne işi var” dedi. Yani Allah’tan şunu demedi, “Mardin’de havaalanının ne işi var” demedi. Hem bunu kullanırlar, ondan sonra da gelir havaalanında onunla birlikte uçuş yaparlar. Şimdi oraya hızlı tren geldiği zaman biliyorum ki o hızlı trenden de bunlar istifade edecekler. Ama bunlarda ufuk yok. Yıllar yıl CHP her yapılanın karşısına dikilmedi mi? İstanbul’a birinci köprü yapıldı karşısına dikildi, iki yapıldı karşısına dikildi, üç yapıldı karşısına dikildi, Marmaray yapıldı denizin altında karşısına dikildiler, Avrasya Tüneli’ni yaptık karşısına dikildiler, Osmangazi’nin karşısına dikildiler. Şimdi İstanbul’u İzmir’e bağlıyoruz, onun da karşısına dikilmeye çalışıyorlar. Biz bu millete hizmetkarız, bu millete efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya geldik.

5 YENİ OSB KURUYORUZ

Şanlıurfa'nın duble yollarından memnun musunuz? Kardeşlerim GAP'ın en önemli ayağı Şanlıurfa'dır. Şimdi yeni sulama kanalları yapıyoruz. Suruç Tüneli'ni sizlerle beraber hizmete açtık mı? Şanlıurfalı çiftçilerimize son 17 yılda yaklaşık 10 katrilyon destek verdik. Tarımsal sulamada yaptığımız yüzde 12'lik indirimi devam ettiriyoruz. Şanlurfa'da 5 yeni Organize Sanayi Bölgesi daha kuruyoruz. Şehrimize bir Teknopark ve ARGE merkezi kurduk. Yaklaşık 54 bin kişilik ek istihdam sağladık. Birçok ilçemize doğalgazı getirdik.

SAKIN OYUNLARA GELMEYİN

Kardeşim gördüğünüz gibi gece gündüz çalışıyoruz. Biz AK Parti olarak el ele vereceğiz. Bizim arkamızdan çok tezgahlar çevriliyor, sakın oyunlara gelmeyin. Bakıyorsunuz aday olmayınca menfaat neredeyse oraya gidiyor. Bu trenden inenler bir daha bu trene binemez. Bu treni terk edenleri bu can bu tende oldukça kabul etmeyiz. Biz milletimizi birlikle, beraberlikle, dayanışmayla geleceğe taşımak istiyoruz. Bize ihanet edenlerle değil. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan mitingine son vererek Göbeklitepe'nin açılışı için Göbeklitepe'ye gidileceği öğrenildi.

AK Parti'den ayrılanlara sert tepki Erdoğan, aday gösterilmediği için AK Parti'den ayrılanlara da sert tepki göstererek, "Bazı tezgahlara, oyunlara sakın ha gelmeyin. Çok tezgahlar kuruluyor. Neymiş beyefendi aday olmamış. Aday olmayınca bakıyorsunuz ne dava var, ne bir şey. Menfaat neredeyse oraya gidiyor. İşte ne diyorlar, 'kazanınca ben tekrar AK Parti'ye geleceğim' diyorlar. Bu trenden inenler bir daha bu trene binemezler. Bu davada bu treni terk edenler kusura bakmasınlar, bu can bu tende oldukça bir daha biz bu trene kabul etmeyiz. Biz bu davada kimlerle yola çıktıysak, bize ihanet etmedikleri sürece yolculuğumuza devam ederiz. Onun için emaneti emin ellere teslim ettik, yola devam ediyoruz. Siz de emanetinize sahip çıkıyor musunuz, mesele bitti. Biz milletimizi birlikle, beraberlikle, dayanışmayla geleceğe taşımak istiyoruz, bize ihanet edenlerle değil. Biz şehirlerimizi hizmetle, muhabbetle, yatırımla geliştirmek istiyoruz. Buna karşın, birileri ısrarla bölücülük fitnesini içimize sokmaya ve büyütmeye çalışıyor" dedi.

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2019, 00:34
YORUM EKLE
YORUMLAR
AHMET
AHMET - 5 yıl Önce

FAKIBABA BİNDİ İNDİ BİNDİ İNDİ

Urfalı
Urfalı - 5 yıl Önce

Bu adam bu konuşmaları yaparken biri yanında uyarmiyormu başkanım biz trenden ineni bir daha almıştık..Kaldıki Sabahattin Cevheri Bağımsız milletvekili seçildi kimsenin trenine ne bindi ne de indi kendi isteğiyle istifa..

Komedi :)
Komedi :) - 5 yıl Önce

Fakıbaba trene binmedi ise kime bindi o zaman :))

İlhami harahan
İlhami harahan - 5 yıl Önce

Siyaset yalan dolan at tut salla
Bu adamları demokratik seçme hakkını kullanıp tarihin çöplüğüne yolla

SIRADAKİ HABER

banner195