Title of a News Article

Flaş! Erdoğan'ın Urfa'ya geleceği tarih belli oldu

Flaş! Erdoğan'ın Urfa'ya geleceği tarih belli oldu
banner206
Basın toplantısı düzenleyen  AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Cumhurbaşkanının Şanlıurfa'ya geleceğini açıkladı.

AK Parti Şanlıurfa 6. Olağan Kongrede parti genel merkezi, mevcut başkan Zeynel Abidin Beyazgül'ü yeniden başkanlığa aday gösterdi. Beyazgül, il Başkanlığında düzenlediği toplantıda tekrar kendisine verilen görevden dolayı teşekkür etti ve 25 Şubat saat 15.00'da düzenlenecek kongreye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağını belirterek "Bütün Şanlıurfalı hemşehrilerimizi kongremize davet ediyorum" dedi. 

Kongrede gerekli tedbirlerin alınacağını aktaran Beyazgül, "İlçe kongrelerimiz bitti, gençlik ve kadın kongrelerimiz devam etmektedir. Tabi 25 Şubat önemli bir gün, o gün Gaziantep’te de il kongresi olacaktır. Arkasından saat 3 gibi Şanlıurfa’daki kongremiz olacaktır. Ben buradan bütün Şanlıurfalı hemşerilerimi kongreye davet ediyorum. İnşallah bu konuda gerekli tedbirleri alacağız. Cumhurbaşkanımızın hem konuşmasını dışarıdan vereceğiz hem de bulunduğu kapalı mekanda bu konuşmalara mümkün olacaktır" diye konuştu

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2018, 18:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195