Title of a News Article

Gençlere Halfeti turu düzenlendi

Ay Işığım Yardımlaşma, Kültür ve Eğitim Derneği'nin Gençlik Şenliği'ne katılan 150 genç, Büyükşehir Belediyesi'nin organizasyonu ile Halfeti gezisine çıktı. Bölgenin tarihi güzelliklerini gözlemleyen gençler, doya sıya eğlenme fırsatı buldu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, gençlere yönelik yaklaşımı ile takdir topluyor. Sportif aktiviteler, gençlik merkezlerinde düzenlediği gelişim kursları, eğitime yönelik kırtasiye ve benzeri yardımlar ile gençliğe büyük önem veren Büyükşehir Belediyesi, bu kez Ay Işığım Yardımlaşma Kültür ve Eğitim Derneği'nin Gençlik Şenliği'ne destek verdi. Derneğin şenliğine katılım gösteren 150 gence Halfeti gezisi düzenleyen Büyükşehir Belediyesi'nin organizasyonu ile çoğu genç ilk kez bölgenin tarihi ve kültürel zenginliklerini yerinde görme imkanı buldu.

Gençler ilk olarak kent merkezinden alınarak tarihi Halfeti ilçesine götürüldü. Burada gruplar halinde eğitmenler gözetiminde ilçeyi gezen gençler ardından tekne turuna çıktı. Fırat Nehri üzerinde kanyonları ve su altında kalan eski Halfeti yerleşim birimlerini gezen gençlerin mutluluğu görülmeye değerdi. Ardından yine Büyükşehir Belediyesi'nin organize ettiği yemeğe katılan gençler, desteklerinden dolayı yetkililere teşekkür etti. Akşam saatlerine kadar ilçenin güzelliklerini gezen gençler, ilerleyen saatlerde yine otobüslerle alınarak şehir merkezine getirildi. Dernek yetkilileri yaptıkları açıklamada Şanlıurfa büyükşehir Belediyesi'nin yaklaşımından dolayı başta Başkan Çiftçi olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür etti. 

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2016, 13:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195