Title of a News Article

Gümüşçüyü soydular

Gümüşçüyü soydular
banner206

 Şanlıurfa'da, kar maskeli 3 kişi, camını taşla kırdıkları gümüşçünün vitrinindeki 2 bin lira değerinde gümüşü çalarak kaçtı.

Olay, öğle saatlerinde Bahçelievler Mahallesi'nde meydana geldi. 55 yaşındaki Ahmet Çadırcı'ya ait işyerine gelen kar maskeli 3 kişi, vitrin camını kaldırım taşıyla kırdı. İşyeri sahibinin şoke olduğu olay sırasında kar maskeli hırsızlar, yere düşen 2 bin lira değerindeki küpe, kolye ve yüzükleri alarak ara sokaklara kaçtı ve izini kaybettirdi.

Olayın şokunu yaşayan işyeri sahibinin ihbarıyla gelen polisler, görgü tanıklarının bilgisine başvurup, çevredeki güvenlik kameralarını izleyerek şüphelilere ulaşmak için çalışma başlattı.

 

KIRILAN CAM ÇALINAN GÜMÜŞTEN DAHA PAHALI

Kent merkezindeki işyerinin gündüz vakti kar maskeli kişiler tarafından soyulmasına tepki gösteren işyeri sahibi Ahmet Çadırcı, "Burada yeterince polis önlem almadığı için güvenlik zafiyeti var. İşyerimde bulunan yaklaşık 2 bin lira civarında takı gümüş çalındı. Ancak kırılan 10 santimlik vitrin camı ise 4 bin lira civarında. Kırdıkları cam, çaldıkları gümüşten daha pahalı. Bir an önce bu hırsızlığı yapanların yakalanmasını istiyorum" dedi.

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2015, 13:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195