Title of a News Article

Güvenç'ten birlik ve beraberlik mesajı

Güvenç'ten birlik ve beraberlik mesajı
banner206

 Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Harran İlçesine bağlı 15 Mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek, Harran bölgesindeki muhtarların taleplerini dinleyerek, talep edilen alanlarda çalışmaların en kısa sürede başlayacağını söyledi.

Büyükşehir Belediyesine bağlı Cumhuriyet Sosyal Tesislerinde 15 Mahalle muhtarı ile bir araya gelen Başkan Güvenç, Harran İlçesinde yer alan bozuk yolların için Fen İşleri Daire Başkanlığının çalışma başlatacağını belirtti.

 

Kış aylarının gelmesiyle birlikte yoğun yağışın başlamasıyla bozulan yollarla ilgili sorunlarını Başkan Güvenç’e ileten Muhtarlar, Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarından memnun olduklarını aktardılar.

Bölgedeki yağışlarla birlikte yollarda bozulmaların meydana geldiğini kendisine muhtarlar tarafından iletildiğini söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, “Davetim üzerinde 15 mahalle muhtarıyla bir araya gelerek, haritalar üzerinde yol, su ve taziye evlerinin durumları hakkında görüşme sağladık. İlgili arkadaşlarla ilerleyen günlerde gerekli çalışmaların yapılması için bölgeye teknik arkadaşlar giderek acil yapılması gereken çalışmaları başlatacağız. 2015 yatırım planında Harran İlçesi için ayırdığımız ödenek doğrultusunda bölgenin öncelikli olarak değerlendirilmesi için gerekli girişimleri başlayacağız” dedi.

 

Güvenç, 2015 Yılı İçerisinde 70 Milyon TL Bütçe ile Yol Yapacağız

 Sorunları konuşarak çözümünün en iyi yöntem olduğuna dikkat çeken Başkan Güvenç, “Muhtarlar, Meclis Üyelerimiz ve Halkımızla konuşarak, sorunları bütçe imkanlarıyla çözmeye çalışıyoruz. Bu yıl 500 Km ihale ettiğimiz ve 250 Km ise bizim kendi imkanlarımızla  Köy yolu yapmayı başardık.  352 Bin metrekare parke taşını ilçe merkezlerine yapmayı başardık. 2015 Yılı içinde şuanda ihale hazırlıklarına başladık, toplam 70 Milyon Liralık yolu yapacağız.  Bunu da adil bir şekilde paylaştırıyoruz ilçelerimize. Nüfus, yol durumuna, Köy durumuna ve Asfalt durumuna göre paylaşım yaparak şuanda hazırlıklarına başladık. 2014 yılında yapılandırma geç olduğundan dolayı geç kaldık yolları yapmaya ama 2015 yılının yollarını Nisan ve Mayıs aylarında başlatacağız. Stabilize ve 2.kaplama hariç bu yıl 700 Km üzerinde yolu yapmayı hedefliyoruz” dedi.

 

Güvenç, Aynı İstek Ve Kararlılıkla Çalışmaya Devam Edeceğiz

 2011’den beri başlattıkları yol atağı ile çok önemli mesafeler aldıklarını dile getiren Başkan Güvenç, “Yol standartlarını yükselttik, genişlettik ve taban suyuna karşı alt yapı malzemelerini fazla kullanarak kaliteli bir yol yaparak daha fazla yere ulaşmaya çalışıyoruz. Aynı istek ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz.  Bir kez daha halkımızdan destek vermesini bekliyorum, değişim ve gelişim adına su faturalarını ödeyerek ve elektriği iktisatlı kullanma konusunda dikkat edelim.  Bunları da gerçekleştirdiğimizde hiç şüphe yok ki sorunlar daha da azalıp çözülecektir.  Bütün muhtar kardeşlerime gösterdikleri samimiyetten güzel davranıştan dolayı da teşekkür ediyorum. Karşılıklı konuşup tartışacağız birlik ve beraberliğimizi muhafaza edeceğiz. Şanlıurfa’nın buna ihtiyacı var. Muhtarlarımızın ve halkımızın emrinde olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

Başkan Güvenç’e Sorunlarımızı İllettik, Anında Çözdü

Harran İlçesine bağlı Kaymaklı Mahalle Muhtarı Ahmet Demir ise, “Harran İlçesinde Dağ eteğinde bulunan 15 Mahalle Muhtarı olarak Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’i ziyaret ederek taleplerimizi illettik ve sorunlarımız hakkında görüşme sağlayarak çözdük, allah razı olsun” dedi.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2015, 17:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142