Title of a News Article

İlçe adayları hakkında konuştular...

İlçe adayları hakkında konuştular...
banner206
 Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili TBMM idare amiri Halil Özcan ve Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ilçe aday çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Ak Parti Şanlıurfa BŞB adayı Zeynel Abidin Beyazgül'ün adaylığının açıklanmasının ardından gözler ilçe Belediye Başkan adayı olacak isimlere çevrildi.

İlçe Belediye Başkan adaylarının genel merkez tarafından sıkı bir araştırma sonucu belirleyeceğini ifade eden Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili TBMM idare amiri Halil Özcan,  Urfastar.com'a özel açıklamada bulundu. TBMM kulisinde Milletvekilli Mehmet Ali Cevheri ile ilçe adayları üzerinde bir değerlendirme yaptıklarını ifade eden Özcan," ilçe aday adayları arkadaşların tamamına yakını mecliste bizleri ziyaret ediyorlar, dün genel merkez tarafından fikirlerimiz alındı.bundan sonraki karar Genel merkezimizin, hayırlısıyla Cumartesi günü BŞB adayımız Zeynel Abidin Beyazgül ile tüm Milletvekili arkadaşlarımız ile Urfamıza geleceğiz tüm partili gönüldaşlarımızı ve Urfalıları karşılamaya davet ediyorum"dedi.

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ise aday adayları arasında en iyi şekilde partinin yetkili organlarınca çalışma yürütüldüğünü kaydetti. 
Öte yandan Ak Parti genel merkezince ilçe aday adaylarından bazı isimler üzerinde anket çalışmalarının devam ettiği öğrenildi. 

Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2018, 23:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195