Title of a News Article

İnan'dan müjdeli haber geldi

İnan'dan müjdeli haber geldi
banner206

Kızılay Şanlıurfa Şube Başkanı Dr. Ahmet İnan'ın girişimleri sonucunda Kızılay tarafından Şanlıurfa'da yardıma muhtaç vatandaşlar için yapılacak aşevi için yer tahsisi yapıldı. 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından aşevi yapmak amacıyla Türk Kızılay’a tahsis edilen arsanın Şanlıurfa Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü ve Türk Kızılay Şanlıurfa Şubesi tarafından yer tahsis ön izin sözleşmesi imzalandı. Sözleşme imzaları Kızılay Şanlıurfa Şube Başkanı Dr. Ahmet İnan ve Çevre Şehircilik İl Müdürü İsmail Işıkdağ tarafından atıldı. 

Dr. İnan,  yapmayı planladıkları aşevinin Şanlıurfa için hayırlı olmasını dileyerek, "Tahsis işleminde emeği geçen Çevre Şehircilik İl Müdürü İsmail Işıkdağ’a, Milli Emlak Şube Müdürü Hakan Kandemir’e, Milli Emlak Uzmanı Ahmet Yorgancı’ya emeklerinden dolayı teşekkür ederiz" dedi. 

İNAN ÖNCEDEN MÜJDEYİ VERMİŞTİ 

Bu arada Kızılay Şube Başkanı Ahmet İnan, daha önce Şanlı Haber Ajansı'na yaptığı açıklamada, Şanlıurfa'da yardıma muhtaç vatandaşlar için aşevi kuracaklarının müjdesini vermişti. Dr. İnan, Urfa’da bir aşevi kurmak niyetinde olduklarını vurgulayarak, “Bununla ilgili Haliliye Belediyesi ile çok iyi ilişkilerimiz oldu, bu konuda gereken desteği vereceklerini ifade ettiler. Deftardarlık ve Milli Emlak da bize bu konuda yardımcı olacaklar. Ahmet Erseven Mahalesinde kurmayı planladığımız aşevinde 500 aileye yemek yardımında bulunacağız. Bizim gayemiz, hiç kimsenin onurunu zedelemeden aşevinden çıkacak yemekleri vatandaşlarımızın adresine ulaştırmaktır” şeklinde konuşmuştu. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195