Title of a News Article

Karagül yine nefesleri kesecek

Halfeti ilçesinde çekimleri yapılan Karagül dizisinin yeni sezon ilk bölüm tanıtım fragmanı yayınlandı. Karagül dizisi yeni sezon'nun ilk bölümüyle 19 Eylül 2014 Cuma akşamı sevenleriyle buluşacak!

 

Karagül Final Bölümde Neler Yaşanmıştı?

Kadriye hanım bir annenin başına gelebilecek en büyük acıyı tatmıştı.. Murat'ın katilinin kendi oğlu Kendal olduğunu öğrenen Kadriye hanım kahrolmuştu. Murat'ın öldürüldüğü haberini herkes öğrenmişti. Karagül dizisi final bölümü ile izleyiciyi izleyiciyi ekrana kilitlemişti.

Kadriye ana ve Kendal son nefeslerine doğru güçlü bir adım atarken,konaktaki gergin ve endişeli bekleyiş devam eder.Şamverdi ailesinin sırlarla örülü olan hayatı, yavaş yavaş aydınlanmaya başlayan gerçeklerle hiç hesap etmedikleri bir yola doğru sürüklenmektedir. Büyük bir bedel ödemeye hazırlanan Kendal’ın hesabını Kadriye ana kesmek isterken, Murat da bu hesabın peşini bırakmaz.Murat Kendal’ın cezasını kendi vermeye kararlıdır ve bunun için gözünü karartmıştır.

Özlem, ortaya çıkarttığı gerçek sayesinde rahata ereceğini düşünürken; hiç beklemediği gelişmeler ortaya çıkar ve Özlem’in korku dolu bekleyişi başlar. Ebru, Murat’ın kendini aslında terk etmediğini öğrenince tüm dünyası yeniden alt üst olur. Artık onun için yeni bir acıya katlanma zamanı gelmiştir. O sevdiği adam tarafından terk edilen değil,Sevdiği adama, çocuklarının babasına Kendal yüzünden hasret kalmış bir annedir.

Tüm bildikleri değişen Ebru şimdi ne yapamaya karar verecek, Baran, amcası hakkında öğrendiği gerçekle yıkılır. Babasının katili olarak Kendal’a en büyük cezayı vermek için herkesten gizli bir şekilde hazırlığını yapar. Ama hesaba katamadığı bir durum vardır. Baran’ı bekleyen büyük sürpriz nedir?

Karagül dizisi yeni sezona 19 Eylül Cuma akşamı başlıyor. Karagül'de, Murat artık yüzünü herkese gösteriyor. 

Güncelleme Tarihi: 05 Eylül 2014, 09:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142