Title of a News Article

Karaköprü'de 2016 verimli bir yıl oldu

.

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Karaköprü'de bir dizi temaslarda bulundu. İlk olarak Karaköprü Belediyesi'ne giden Başkan Çiftçi, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ile birlikte 2016 yılında ilçede yapılan çalışmaları değerlendirdi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Karaköprü'de bir dizi gezi ve incelemelerde bulundu. Ziyaretlerine ilk olarak Karaköprü Belediyesi ile başlayan Başkan Çiftçi, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ile birlikte ilçe genelindeki çalışmaları değerlendirdi.

Ziyarette Başkan Çiftçi, Karaköprü'de altyapı anlamında büyük çalışmaları imza attıklarını söyledi. Rakamlar vererek çalışmaları sıralayan Başkan Çiftçi, "Karaköprülüler için hizmetin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Tüm çabalarımız halkımızın refahı ve huzuru içindir. Bu anlamda altyapı başta olmak üzere, yeni yol ve bulvarlarla ilçemizde geleceği esas alan çalışmalar gerçekleştiriyoruz" dedi.

 

BAYDİLLİ, "KARAKÖPRÜ HER GEÇEN GÜN DAHA DA GELİŞİYOR"

Başkan Çiftçi'ye ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ise Karaköprü'nün her yıl yüzde 15'lik büyüme yaşadığını belirterek, "İlçemiz her alanda gelişerek daha da büyüyor. Bu anlamda gerek Büyükşehirimizin gerekse ilçe belediyemizin çok güzel çalışmaları oluyor. Başkanımız Nihat Çiftçi, ilçedeki çalışmaları bizzat yerinde takip ediyor. Kendisine teşekkür ediyor ve hizmetlerin devamını diliyoruz" diye konuştu.

Başkan Çiftçi, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ile birlikte daha sonra pazar esnafını ziyaret etti. Burada vatandaşlarla da görüşen Başkan Çiftçi, kendisine yöneltilen talepleri de dinleyerek ilçenin diğer bölgelerindeki çalışmaları yerinde inceledi.  

Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2016, 15:45
YORUM EKLE
YORUMLAR
A.polat
A.polat - 7 yıl Önce

Zaten çalışmalar sadece karaköpruye

SIRADAKİ HABER

banner195