Title of a News Article

Kardeş oldular...

Kardeş oldular...
banner206
ŞUTSO VE BODTO ARASINDA KARDEŞ ODA PROTOKOLÜ İMZALANDI
Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) ve Bodrum Ticaret Odası (BODTO) arasında, işbirliğini güçlendirmek amacıyla “Kardeş Oda” protokolü imzalandı.
Programları kapsamında ilimize gelen, Meclis Başkanı İlhan Ersan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Akkaya’nın da aralarında bulunduğu BODTO heyeti, ziyaretlerinin ikinci gününde, ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek ile tekrar bir araya geldi. Gerçekleşen toplantıda, BODTO ve ŞUTSO arasında; ŞUTSO ile BODTO arasında iletişimi güçlendirmek, karşılıklı hizmet standartlarının artmasını sağlamak, ortak toplantılar ve faaliyetler düzenlemek, işbirliği sayesinde daha kapsamlı faaliyetler, projeler hazırlamak, sanayi ve ticaretin gelişmesinin yanında sosyo-kültürel faaliyetlerde de birlikte hareket etmek amacıyla, ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek ve BODTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Akkaya arasında “Kardeş Oda” protokolü imzalandı. Gerçekleşen imza töreninde BODTO Meclis Başkanı İlhan Ersan, Yönetim Kurulu Üyeleri Arif Ceylan Satı, Fatih Efe, Meclis Üyeleri Toros Demirdöven ve Ahmet Atilla Serttaş da hazır bulundu.
ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek, ziyaretlerinden dolayı BODTO Heyetine teşekkür etti. İmzalanan “Kardeş Oda” protokolünün iki oda için de hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Peltek, “ Gerek Bodrum gerekse Şanlıurfa’da müşterek toplantılar yaparak gerek turizmimizin ve gerekse odaların gelişmesinde birlikte hareket etme çerçevesinde, bu protokolü imzaladık. Buradan Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerine selamlarımı iletiyorum. İlimizin ve bölgelerimizin kalkınması adına gerçekleştirilecek her türlü çalışmada, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası olarak işbirliğine hazırız” dedi.
BODTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Akkaya ise “Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası’nın bizlere gösterdiği ilgi ve ihtimam için çok teşekkür ediyorum. Bodrum bilindiği gibi bir turizm destinasyonu, Şanlıurfa’da da çok ciddi bir turizm potansiyeli mevcut, umut ediyoruz ki tecrübelerimizi paylaşalım. Turizm sadece bir hizmet değil aynı zamanda bir entegrasyon ve kültürdür. Bu vesile ile Bodrum ve Şanlıurfa arasında daha sağlam ve uzun vadeli işbirliği için “Kardeş Oda” olarak ortak çalışmalarda yer almaya hazırız.” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195