Title of a News Article

Komşuların duvar kavgası: 11 yaralı

Komşuların duvar kavgası: 11 yaralı
banner206
 Şanlıurfa’da, iki komşu arasında, evlerin arasına yapılan istinat duvarının 20 santim fazla örüldüğü iddiası üzerine çıkan taş, sopa ve tüfeklerin kullanıldığı kavgada 11 kişi yaralandı.

Olay, Eyyübiye ilçesine bağlı Uğurlu Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Bozkurt ailesi evinin etrafına istinat duvarı örmeye başladı. Bozkurt ailesinin komşusu olan Aykan ailesinin fertleri ise istinat duvarının 20 santim kendi arsalarının içerisine yapıldığını öne sürerek tartışmaya başladı. Kısa sürede tartışmanın büyümesi üzerine taraflar birbirine taş, sopalar ile saldırdı, evlerinin çatısından av tüfekleri ile ateş açtı.

Kavga ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda jandarma ekibi sevk edildi. İki aile fertlerinin birbirine saldırdığı ve tüfek seslerinin susmadığı olay yerine güçlükle girebilen güvenlik güçleri, tarafları ayırarak sokağı boşalttı. Jandarma ekiplerinin müdahalesiyle sonlandırılan kavgada yaralanan aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 11 kişi ambulanslarla Şanlıurfa’daki çeşitli hastanelere gönderildi.

Tedavisine başlanan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, olay yerinde inceleme yapan jandarma kavgaya karışanları belirlemek için çalışma başlattı.

Yeni bir olay yaşanmaması için jandarma ekipleri kavganın yaşandığı mahallede, polis ekipleri ise yaralıların tedavi gördüğü hastanelerde geniş önlem aldı.

Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2015, 15:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142