Title of a News Article

Nihat Çiftçi'den büyük adım

.

Nihat Çiftçi'den büyük adım
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Karaköprü yolu üzerinde trafiği rahatlatmak için 2 köprülü kavşak yapacak. Ocak ayında ihalesi yapılacak olan köprülü kavşakların, 6 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.

 

ABDÜSELAM YAVUZ

Şanlıurfa’da her geçen gün artan araç sayısına paralel olarak trafik sorunu da artıyor. Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından Sırrın, Karaköprü Çevik Kuvvet Kavşağı ve Akçakale çevre yolu üzerinde yapılacak olan köprülü kavşak projelerinin ardından Büyükşehir Belediyesinden de sevindirici haber geldi.

 

Emniyet Kavşağı ve Necip Fazıl Kısakürek Kavşağına yapılacak

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi de, Karaköprü yolundaki trafiği rahatlatmak amacıyla iki adet köprülü kavşak yapma kararı aldı. Bu köprülü kavşaklar, Emniyet Kavşağı ile AK Parti İl Binasının bulunduğu Necip Fazıl Kısakürek Kavşağına yapılacak. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, bu iki projeyi ihaleye çıkardı. İhale, 19 Ocak 2016 tarihinde Büyükşehir Belediyesi İhale Salonunda saat 14.00’te yapılacak.

 

6 Ayda bitecek

Sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 10 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacak olan köprülü kavşakların, 6 ayda bitirilmesi planlanıyor. Kavşakların bitmesi durumunda Karaköprü yolu üzerinde trafik yoğunluğunun azalması planlanıyor. 

Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2015, 11:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
Abdullah aslan.
Abdullah aslan. - 8 yıl Önce

isabetli bir pıroje devamını bekleriz saygılar.

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142