Title of a News Article

Oto galeri sitesi mi, yoksa oto yıkama mı?

.

Oto galeri sitesi mi, yoksa oto yıkama mı?
banner206
Şanlıurfa’da, binlerce ikinci el aracın satıldığı Oto Galericiler sitesinde yaşanan araba yıkama ve sonrasında çıkan çirkin görüntülerin ne zaman sona ereceği akıllarda soru işareti yaratıyor. Şanlıurfa Büyükşehir ve Haliliye İlçe Belediyesinin zabıta ekiplerinin bu görüntüler karşısında sessiz kalmaları vatandaşları çileden çıkartıyor.

Haliliye ilçesine bağlı Şair Nabi Mahallesi Cumhuriyet Caddesinde bulunan Oto Galericiler sitesinde yaşanan oto yıkama sıkıntısı bir türlü çözüme kavuşturulamadı. Cadde üzerinde bulunan birçok galerici, satışa sundukları araçları gelişi güzel yıkayarak çevre kirliliğine ve çirkin görüntülerin ortaya çıkmasına neden oluyor. Bu duruma belediye ekiplerinin de sessiz kalması tepkilere neden oluyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Haliliye Belediyesi zabıta ekiplerinin, her gün bu bölgelerden geçip yaşanan bu sıkıntı karşısında göz yummaları vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılanıyor.

 

Tüketilen suyun zararları…

Yola sıfır bir şekilde yıkanan araçların oluşturduğu kirli atık sular, asfalt üzerinde kaygan zemin oluşmasında, vatandaşların kılık kıyafetinin kirlenmesine ve en önemlisi döşenen asfalta zarar vermekte.

Bölgede oturan vatandaşların bu sıkıntı karşısında neden belediye ekipleri bu duruma el atmadıkları ve sessiz kaldıklarına ise bir anlam veremedikleri ifade ediliyor.  Belediye zabıta ekipleri tarafından çevreye kim bu şekilde zarar veriyorsa para ceza ile cezalandırılması isteniyor. 

Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2016, 08:26
YORUM EKLE
YORUMLAR
ŞANLIURFA
ŞANLIURFA - 8 yıl Önce

KALDIRIMLAR İŞGAL EDİLMİŞ. BELEDİYE KORKUSUNDAN GIKI ÇIKMIYOR. ADAMLAR YOLU DÜKKANA KATMIŞ, BELDİYE UYUMUYOR. ÖLMÜŞ

şair Nabi mahallesi
şair Nabi mahallesi - 8 yıl Önce

Kardeşim yola dükkanı uzatmış yâni yola çıkan yapmış artı uzattığı dükkana arabasını da yola çıkarak yolu işgal Ediyor belediye insanların geçeceği kaldırım yok koskoca cadde engelliler için çok önemli yol ve kaldırım ayrıca adliye duvarına traktör pulluk valiliğe yakışmayan görüntüler var alım-satım da.

Akkuş
Akkuş - 8 yıl Önce

Belediyeller ciddiyet kalmanış

SIRADAKİ HABER

banner195