Title of a News Article

Özyavuz'dan çarpıcı açıklamalar...

Harran Belediye Başkanı, DP'den aday olan Mehmet Özyavuz, 'Harran ilçesinde oynanan oyunları sandıkta bozacağız' dedi.

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala, Harran ilçesinde seçim heyecanı hiç durmadan aynı tempo ile devam ediyor. AK Parti-MHP ittifakına karşı seçime giren mevcut Başkan Mehmet Özyavuz, Urfastar.com'a özel açıklamalarda bulundu. Harran Belediyesinin kıt imkanlarla çok büyük işler yaptığını ifade eden Özyavuz' yerelde vatandaşın tamamına ulaşmak zorundasınız, Ben, tüm vatandaşlarımıza ulaştım.'dedi. 

Dönemin eski Bakanları Bakan Faruk Çelik, Ertuğrul Günay'ın destekleri ile SİT irdelemesinin sonuçlanmasıyla Harran ilçe statüsüne kavuştuğu ifade eden Özyavuz, 'Belediyemiz, makina  ikmali ile, personeli ile her işi yapacak konuma geldi. çok şükür bütçemizde var. Kültür merkezi, kırsalda çok amaçlı salonlar, konferans salonu, parkları bitirdik. Kırsal mahallerimizi tozdan ve çamurdan kurtardık. merkezde ilçe olma yolunda çalışmalarımızı tamamladık.' dedi.

Harranlıların talebi ve isteği üzerine Demokrar Partiden aday olduğunu bir kez daha yineleyen Özyavuz ' Üç sefer Türkiye birincisi almış bir İlçenin Belediye Başkanıyım. bir önceki seçimde de 6500 oy farkıyla seçimi kazandım. Ak Parti genel merkezince  bir İttifak kararı alındı, saygı duyduk. Harran halkı bizi yüz üstü bırakma dediler. Ak Partinin yanında, Sayın Cumhurbaşkanımızın yanında durduk, genel merkezin aldığı kararı arkadaşlarımıza söyledik, Harranlılar' Bana bedenlerini ortaya koyacaklarını' söylediler. Harranlıların dik duruşundan dolayı seçimi kaybetme gibi bir endişemiz yok. Harran'da 6-7 aşiret var. hepimiz birlik içindeyiz, Belediyenin hizmeti her zaman gelir, önemli olan bölgenin huzurudur, 10 yıldır, ayırım yapmadan herkese eşit hizmet gitmiş, herkesi kucakladık. tüm aşiretlerin desteğini alarak bugünlere geldik. bende var gücümle halkıma birlikte oldum, Belediyenin hizmetlerinide aksatmadan devam edeceğim'Ben Harranlılara şunu söylemek istiyorum,' Bölgemizde oynanan bir Oyun var, hepimiz kardeşiz, Harranlı lütfen sağduyu sahibi olun diyorum.'

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2019, 14:19
YORUM EKLE
YORUMLAR
Baran Güneş
Baran Güneş - 5 yıl Önce

Başkan bence yeter 10 yıl belediye başkanlığı babam olsa yeter derdim. Yaşın olmuş 65 bu yaştan sonra yiyeceksin belli işte. Tayyip iyi yaptı seni aday yapmadı akıllı adammış. Bence sırayı gençlere bırakmak lazım.

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142