Title of a News Article

Pakdemir'li Urfa Borsası'nı ziyaret etti

Pakdemir'li Urfa Borsası'nı ziyaret etti
banner206

Bugün bir dizi temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa'ya gelen Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, ziyaretleri kapsamında Şanlıurfa Ticaret Borsası'nı da ziyaret etti.

Şanlıurfa Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya tarafından karşılanan Tarım Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, yönetim üyeleriyle bir araya geldi. Şanlıurfa'da yoğun bir gün geçiren Tarım Bakanı Pakdemirli'ye Şanlıurfa Milletvekilleri Ahmet Akay, Mehmet Ali Cevheri, Gülender Açanal, MKYK Üyesi Vİldan Polat, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyüpoğlu, Tarım İl Müdürü Murat Çakmaklı ve çok sayıda partili eşlik etti.

Ticaret Borsası ziyareti kapsamında yönetim kurulu üyeleriyle bir toplantı gerçekleştirilerek çiftçilerin bölgede yaşadıkları sıkıntılar ele alındı. Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya, Meclis Başkanı İsa Kızıldemir ve üyelerinin hazırda bulundu toplantı yaklaşık 1 saat sürdü. 

Bakan Pakdemirli, Ticaret Borsası içerisinde yer alan İhracat destek biriminin de açılışını gerçekleştirerek birim hakkında Başkan Kaya'dan kısa bir brifing aldı.

URFASTAR

YORUM EKLE
YORUMLAR
Mustafa
Mustafa - 5 yıl Önce

Fakıbaba yı ah ah harcadılar
Ada'm büyük şehir belediye Başkanıydı şimdi
Sıradan vekil yazık vala yazıl yediler

SIRADAKİ HABER

banner195