Title of a News Article

Pavyonda kavga köyde cinayet...

.

Pavyonda kavga köyde cinayet...
banner206

Şanlıurfa'nın Birecik İlçesi'nde, iki grup arasında bilinmeyen nedenle çıkan, tüfek ve tabancaların da kullanıldığı kavgada 3 kişi öldü, 4 kişi ise yaralandı.

Nizip ilçesinde bulunan bir pavyonda karşılaşan Begit ve Akbaş ailesine mensup iki grup burada alkol aldıktan sonra kavga ettiler. İddiaya göre; Arazi meselesi yüzünden kavgalı olan iki grup burada tekrar aynı konuyu açtılar. Bıçak ve sopalarla kavga eden Muhittin Begit ,Ahmet ve Kadir Akbaş ile Mehmet Kırgıl buradaki kavgada yaralandılar. Yaralılar, Birecik Devlet hastanesinde tedavi edilirken,  Begit ailesi Mezra Mahallesinde bulunan Akbaş ailesinin evini bastı. Tarafların yakınlarının da katılmasıyla kısa sürede büyüyen tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Ortalığın savaş alanına döndüğü kavgada kim tarafından ateşlendiği belirlenemeyen silahlarla vurulan İbrahim Akbaş, Hatice Akbaş ve Halil Begit olay yerinde hayatını kaybetti.

Silahlı saldırı sonrası yaralanan 3 kişi ise Şanlıurfa’daki hastanelere sevk edildi. 

Olay yerinde inceleme yapan jandarma ekipleri, tarafları güçlükle sakinleştirip kavgayı sonlandırdı. Ölümüyle yakınlarını yasa boğan 3 kişinin cenazesi ise otopsi için morga kaldırıldı. Kavgayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2017, 10:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142